Hvem skal bestemme, hvad Islam er?

Af Bjarte Espevik.
25. november 2014.

Etter å ha lest innlegg fra både Lars Gule og Petter Olsen om KRLE – faget og Islam, ønsker jeg å dele med dere noen tanker og et sitat, oversatt etter beste evne fra http://www.politicalislam.com:

Vi lever i en tid i historien, der ISIS, også kalt Islamsk Stat eller ISIL, har kuttet hodet av noen i media. Og det var så fryktelig, at mange valgte å snakke ut mot det, og en av dem var Obama.

Her er, hva Obama sier om Islamsk Stat: "De raserer byer og landsbyer og dreper uskyldige. De bortfører kvinner og barn, utsetter dem for tortur og voldtekt og slaveri. De har drept Muslimer, både Sunni og Sjia, i tusenvis. De angriper Kristne og religiøse minoriteter, kjører dem fra sine hjem, og myrder dem, fordi de praktiserer en annen religion. ISIL taler for ingen religion. "

Obamas sier egentlig her, at Islamsk Stat ikke er Islamsk. Det er egentlig det, han sier i korte trekk. Men, det er ikke opp til Obama å fortelle oss, hva Islam er. Islam er definert av Mohammed og Allah.

Nå, la oss se, hva som skjedde i Sira, livet til Mohammed, hans offisielle biografi, om alle disse punktene, og la oss starte med voldtekt.

I anledning av Khaybar, når Jødene hadde blitt knust, legger Mohammed frem nye pålegg om, hvordan sex skulle utføres med fangede kvinner. En skulle ikke ha sex med dem, når de hadde menstruasjon, og heller ikke når de var gravide. Så her har vi Mohammed, som gir ordre om, hvordan de skal ha sex med fanger. Dette kalles voldtekt. Det er ekte Mohammed.

Hva med spørsmålet om tortur. Vel, i den samme hendelsen, når han knuste Jødene i Khaybar, visste han, at de hadde en nedgravd skatt, og han spurte høvdingen: "Hvor er pengene? Hvor er gullet? Hvor er sølvet?» Men høvdingen ville ikke fortelle det, så, Mohammed beordret å legge høvdingen med ryggen mot bakken og laget et brennende bål på brystet hans.

Likevel ville han ikke snakke. Da førte de ham til en mann, som hadde mistet sin bror i kampen mot Jødene i Khaybar, og han halshugget den Jødiske høvdingen. Så, i en hendelse har vi tortur, vi har Jødehat og vi har halshugging. Alle disse er ekte Islam.

Nå, la oss forholde oss til sexslaver. Fra alle kvinnene hadde Mohammed valgt å gi bort tre av dem som gaver til nytelse for hans øverst kommanderende. Han ga en til Umar, en til Ali og en til Uthman. Merkelig nok, gav Umar sin sexslave videre til sin sønn. Så, sexslaveri er ren Mohammed.

Nå, hva med slaveri? Jeg kommer til å lese for deg en liste over ting, som Mohammed ble involvert i med slaveri. Alle disse kommer fra Sira. Og forresten, alle disse referansene kan bli funnet på politicalislam.com. Han var involvert i alle aspekter av slaveriet. Han fikk Kafir-menn drept, slik at deres kvinner kunne gjøres til slaver, han ga bort slaver som gave, han eide mange slaver, mange av dem var svarte.

Han sto ved siden, mens andre slo slaver. Han delte gleden av tvungen sex med kvinner etter erobringer. Hans beste seksuelle partner var en sex-slave, en Kristen kvinne, som fødte ham en sønn. Han fikk slaver som gave. Han spiste måltider, tilberedt av slaver, hans klær ble laget av slaver. Og han godkjente å ha sex med slaver. Og hvis en slave ikke adlød hans herre, ville han ikke komme til paradis.

Vel, dette er ganske klart om slaveriet, et problem i Islam. Nå, la oss se på det siste, dreping av Kristne. Mohammed hadde to måter å håndtere Kristne i Arabia. Den ene var, at han var snill mot dem og lyttet til dem. Men når han hadde knust Hedningene, og knust Jødene, da vendte han sin oppmerksomhet mot de Kristne.

Han sendte Khalid, også kjent som «The Sword of Allah», til fortet av en Kristen hersker, og når herskeren og hans bror red ut, drepte de den ene og fanget den andre, og underla seg den Kristne stammen, tvang dem til å adlyde Sharia og betale Jizyah.

La meg være veldig tydelig. Mohammed var en Hedensk morder, en Jøde-morder og en Kristen-morder. Nå, la oss gå tilbake til det, som startet dette. Hvem skal svare for, hva Islam er, Obama?

Nei Mohammed forteller oss, hva Islam er, og vi må lytte til Mohammed og vi kan ignorere Mr. Obama. Takk. Sitat slutt. Det jeg ønsker å formidle med dette er, at verken jeg, Lars Gule eller Petter Olsen kan bestemme hva Islam er. Det er allerede definert av Mohammed og Allah.

Uansett hvor godtroende vi vil være, så er dette sannheten. Det eneste alternativet, hvis vi ønsker å ha en trygg fremtid i landet vårt, er å gå tilbake, ja langt tilbake og igjen begynne å undervise i EKTE Kristendom.

Det er Gud, som har skapt oss, og Han har gitt oss sitt ord i Bibelen som en bruksanvisning for, hvordan vi skal kunne fungere og leve på denne Jord.

Sist uke kjøpte jeg et kjøleskap. Da brukte jeg selvfølgelig den medfølgende bruksanvisning for å få det til å virke. I går kjøpte jeg en mikrobølgeovn. Da brukte jeg selvfølgelig ikke bruksanvisningen til kjøleskapet igjen, men jeg brukte den som fulgte med mikrobølgeovnen.

Skal vi lykkes i Norge som mennesker, familie, og samfunn, så må vi bruke den bruksanvisningen, som vår Skaper har gitt oss. Det er Bibelen, Guds ord.

Personlig føler jeg, Lars Gule er så livredd for sann Kristendom. Han trenger ikke frykte for den Kristen-undervisningen, som våre skoler er fulle av i dag. For den har svært lite med Kristendom å gjøre, dessverre. Skal den oppvoksende slekt lære Jesus og Gud å kjenne, må vi ta ansvar for egen læring.

Hvorfor? Fordi det er hundrevis av mennesker, som de siste årene definerer, hva som er Kristendom, uten at de bruker manualen, akkurat slik Obama gjør med Islam. Norge kan enda snu og vende tilbake til sin Skaper, men Gud har aldri tvunget noen med sverd, slaveri eller voldtekt, men i kjærlighet kaller han gjennom sitt skrevne ord i Bibelen.

Det, som er helt sikkert, er, at om vi fortsetter og vender Gud ryggen og tråkker på Ordet Hans, vil vi eller våre etterkommere måtte betale dyrt. For Gud lar seg ikke spotte for evig.

Matt 15:8-9:
"Dette folk ærer meg med leppene, men hjertet er langt borte fra meg. De dyrker meg forgjeves, for det de lærer, er menneskebud.»

Salme 1:1-3:
"Salig er den som ikke følger ugudelige menneskers råd og ikke slår inn på synderes vei eller sitter sammen med spottere, men har sin glede i Herrens lov og grunner på den dag og natt. Han er lik et tre plantet ved bekker med rennende vann: det gir sin frukt i rette tid, og løvet visner ikke på det. Alt det han gjør, skal lykkes for ham."