Fatha vil igangsette en ny terrorbølge mot Israel.

Fra Ordetogisrael.no/
29. marts 2014.

Det er nå ikke bare Hamas som oppfordrer til krig mot Israel. Den Arabiske selvstyremyndighetens (PA) Fatahfraksjon gir sin støtte til Hamas´ trusler mot Israel.

Tawfiq Tirawi, som er Fathamedlen i PA´s parlament, sa på en TV-sendt seremoni i Jeriko til støtte for PA-leder Mahmoud Abbas sist mandag, at Fatha nå er på randen av å forlate fredsforhandlingene og på vei tilbake til terror og væpnet kamp mot Israel. «Fatah har ikke lagt bort riflene, nei vi bærer dem ennå,» sa han.

«De pågående fredsforhandlingene med Israel er bare en del av Fathas kampmetoder. En ny krig kan starte når som helst,» bemerket Tirawi på arabisk på den offisielle PA TV. Tirawis uttalelse ble oversatt til Engelsk av Palestinian Media Watch.

Temaet ble også vist i en tegneserie på PA TV for to uker siden. Tegneserien er skrevet på Fatahs offisielle Facebookside, som viser en liten gutt, som rekker hånden til en soldat i uniform og med keffiyeh skaut. Barnet sier til soldaten: "Vi har savnet deg. Velkommen tilbake."