Fremtiden tilhører Rusland, Kina og Iran - ikke Vesten.

Fra Endtimeheadlines.org/
20. april 2014.

En Amerikansk kommentator siger, at ethvert forsøg fra USA's side på at omringe den Russiske Føderation er dømt til at mislykkes, og at fremtiden tilhører Rusland, Kina og Iran - ikke Vesten.

James H. Fetzer, professor emeritus ved ”University of Minnesota-Duluth”, fremsatte denne bemærkning i en telefonsamtale med PressTV søndag.

Han kommenterede en nylig rapport i New York Times, som siger, at USA's præsident Barack Obama og hans nationale sikkerhedsteam ser udenom krisen i Ukraine for at vedtage en opdateret version af Den Kolde Krigs strategi om inddæmning af Rusland.

"Den seneste rapport fra Obama, der vedtog en strategi om omringning af Rusland, er blot en ny manifestation af den Amerikanske udenrigspolitiks inkompetence i dag," sagde Fetzer.

"Vi har en tilgang til Iran, der er baseret på den falske antagelse, at Iran er opsat på at udvikle atomvåben, hvilket vore egne efterretningstjenester modbeviste i 2007 og bekræftede i 2011.

Vi har en tilgang til Syrien, der er baseret på den antagelse, at Assad-regeringen lancerede saringas- angrebet, når der rent faktisk er overvældende beviser for, at det faktisk blev udført af oprørere og ikke af Assad," tilføjede han.

"Og vi har en holdning og en tilgang til Ukraine, der involverer en omringning af Rusland, men i virkeligheden er uroen i Ukraine et resultat af, at de Vestlige magter gav fem milliarder dollars til landet - nogle fra George Soros," bemærkede Fetzer.

"Og nu har vi en ny artikel fra ”Strategic Culture” om, at Vesten er ved at begå et overgreb under falsk flag i Ukraine for at retfærdiggøre interventionen fra Pentagon," sagde han.

"Efter min mening er ethvert forsøg på at omringe Rusland dømt til at mislykkes. I fremtiden ser det ud til, at Rusland, Kina og Iran sammen vil fremstå som en mægtig verdensmagt, og USA's bestræbelse på at dæmme op for strømmen i historien er en misforståelse... den vil ikke gøre nogen særlig forskel på, hvordan begivenhederne kommer til at udspille sig," understregede Fetzer. Press TV

http://www.presstv.ir/detail/2014/04/20/359386/future-belongs-to-russia-china-iran/