Israel går glip af 'Blodmåne' fænomenet.

Fra Israeltoday.co.il/
13. april 2014.

Det berammede syn af fire samlede måneformørkelser på store Jødiske helligdage mellem mandag aften (starten på Påsken 2014) og 27. september 2015 (starten på Løvhyttefesten) har vagt opmærksomheden i en stor del af den Kristne verden. Men formørkelsen vil være næsten helt usynlig i Israel.

De data, der er blevet offentliggjort af NASA, afslører, at ingen af de fire formørkelser, med undtagelse af den sidste, vil være synlige i Mellemøsten, og selv den fjerde bliver kun delvist synlig.

Totale måneformørkelser - som ofte omtales som "blodmåner" - er ikke ualmindelige. Der har været 13 siden år 2000. Og da både Påsken og Løvhyttefesten er berammede ud fra fuldmåne, er de begge lejlighedsvis faldet sammen med blodmåner - sidste gang ved begyndelsen af Løvhyttefesten i 1996.

Lidt mindre udbredt er tirader - fire på hinanden følgende totale måneformørkelser uden mellemliggende delvise formørkelser. Dette er kun forekommet 62 gange siden år 0 e.Kr.

Syv gange i de sidste 2000 år er tirader faldet perfekt sammen med Påsken og Løvhyttefesten. En af disse tirader begyndte lige før udbruddet af Seksdageskrigen i 1967. To andre (i 1493 og 1949) begyndte henholdsvis mere end et år efter udvisningen af Jøderne fra Spanien og staten Israels uafhængighedserklæring. Der opstod fire andre på tidspunkter uden særlig betydning for det Jødiske folk.
------------------------------------------------------------------
Det er en udbredt opfattelse, at profetierne går i opfyldelse enten i de Kristne menigheder eller i Israel. Men hvad med resten af Verden?