Regnbue-ideologiens forsvarere.

Fra e-mail.
2. april 2014.

Da 1000 Kristne forældrepar med børn for få dage siden i en protestdemonstration mod en homo-skolereform fulgte en ’autoriseret rute’ gennem Stuttgart, blev de overfaldet af venstreorienterede homo-aktivister, der fravristede de troende deres Bibler – rev siderne ud – og ’tørrede sig bagi’, krøllede de tilsmudsede Bibelsider sammen i kugler og kastede dem med sjofle skældsord tilbage i optoget.

Politiet greb ikke beskyttende ind overfor disse krænkelser – ja, forholdt sig (ifølge øjenvidner) passive overfor den fysiske vold, som blev udøvet på Slotspladsen i Stuttgart.

Homo-voldsmændene tilkendegav, at de var ’Regnbue-ideologiens forsvarere’. Dette får Danmarks troende til at stille sig agtpågivende over for den nylige indvielse af en central plads i København, som – efter en betydelig debat – fik navnet ’regnbuepladsen’. Bliver denne plads et nyt område i hovedstaden, hvor kristne ikke længere tør vise sig? Vil ’Regnbue-ideologiens forsvarere’ snart vise deres sande ansigt i de danske byer?