Amnestys moralske kollaps.

Fra Israeltoday.no/
16. november 2014.

Den 5. november 2014 publiserte Amnesty International sitt hittil siste angrep på Israel. I en tirade med anklager mot den Jødiske staten anklaget de dem for folkemord og andre krigsforbrytelser.

Senere samme dag i et Twitter-innlegg av en ledende Amnesty tjenestemann ble Israel sammenlignet med ISIS, den barbariske Jihadist terrororganisasjon.

Amnesty International har nå sammenlignet den demokratiske staten Israel med voldtektsforbrytere, forførere og folkemordere. Hvordan kan en høyt respektert organisasjon falle i et slik moralsk dyp forvirring?

Amnesty International startet som en bevegelse, som hjalp fanger bevisst for å få "amnesti" fra undertrykkende regjeringer. De ble kjent for å eksponere de forferdelige forholdene, som de politiske fangene i det tidligere Sovjetunionen led under.

På den tiden var Amnesty en mektig kraft, som trakk internasjonal oppmerksomhet for mange kjente refuseniks, inkludert Jødiske fanger som Natan Sharansky og Ida Nudel.

Med fallet av det Sovjetiske imperiet mistet Amnesty sin possisjon, og den økonomisk støtten til organisasjonen dalte. Det trengtes en annen internasjonal situasjon, som kunne løfte den økonomiske støtten, og Israel ble satt i fokus for organisasonen og ble det nye lønnsomme målet.

Deres siste beretning om Israelske krigsforbrytelser er bare enda et eksempel på Amnestys utnyttelse av internasjonale hatet mot den Jødiske staten.

Amnestys moralsk kollaps ble virkelig tydelig i 2002 under den beryktede FN-konferansen mot Rasisme i Durban, Sør-Afrika, hvor Amnesty sin tjenestemenn utelukkende fokuserte på Israel.

På tross av alle de åpenbare eksempler på Rasisme og brudd på menneskerettighetene rundt om i Verden har Amnesty funnet det nødvendig å fremheve bare én nasjon - nemlig Israel.

Amnestys generalsekretær innrømmet senere, at organisasjonen skulle ha navngitt andre land også, men skaden var allerede gjort. Konferansen publisert en opprørende anti-Israel uttalelse, som merket den Jødiske staten som noe ondt, mer enn alle andre nasjoner i Verden.

Amnestys moralsk absurditet ble forsterket i 2006, da Israel igjen måtte lide for beskyldninger om forbrytelser mot menneskeheten, mens de nekter å kritisere Hizbollah, som hadde avfyrt 3.900 raketter mot Israelske byer og tettsteder, drept 44 Israelske sivile og såret mer enn 1.400 uskyldige.

Hizbollah brukte menneskelige skjold og myrdet hundrevis av sitt eget folk, men for Amnesty var det mest gunstig å bare kritisere Israel. Nå kan de trygt inneha rollen som ledende Israel-knuser. Amnesty har også begynt å ansette Antisemittisk arbeidere.

I 2010 hyret Amnesty inn en anti-Israel aktivist ved navn Deborah Hyams, som forsker for prosjektet "Israel, som okkuperer de Palestinske områdene og Palestinske myndigheter". Hyams har en omfattende bakgrunn i radikal anti-Israel aktivisme. Hun har undertegnet et brev, som hevder, at Israel er «en stat, som er tuftet på terrorisme."

Direktøren i Amnesty International Finland, Frank Johansson, kalt Israel en "avskum-stat" på sin blogg i august 2010. Amnesty International Australia har flere ganger måtte be om unnskyldning for sine Antisemittiske Facebook-poster, som priste Hitler, kalte Jøder for kreft, og påkalte død over Jødene.

I 2013 tildelte Amnesty sin ambassadør Conscience-prisen til musikeren Roger Waters i Pink Floyd, som utrettelig krever boikott av den Jødiske staten, og som har en gigantisk oppblåsbar gris med en Davidstjerne rundt halsen i sine show.

Amnesty sin kampanjesjef Krystian Benedict fortalte til en journalist, at Israel er inkludert i listen over dumme diktatoriske regimer, som misbruker folks grunnleggende menneskerettigheter - sammen med Burma, Nord-Korea, Iran og Sudan - og har den samme hensynsløse holdning til mennesker.

Den 5. november 2014, etter at Israel hadde gitt sine innsigelser til Amnestys for siste forutinntatt rapport, twitret Benedict, at Israel tilsvarer den onde terrorgruppen ISIS.

Amnesty International har også innrømmet, at de samarbeider med den Sveitsisk-baserte menneskerettighetsgruppen, som har blitt beskyldt for å finansiere Al Qaida.

Mange flere eksempler kan gis, men bildet er klart. Amnesty International har mistet det moralske kompasset, det en gang hadde, og har falt inn i dyp avgrunn.

Du er herved advart - unngå all kontakt.