Rick Warren er for feig til å stå for den Bibelske definisjonen av ekteskapet.

Fra Sokelys.com/
30. januar 2015.

Peter LaBarbera, President for “Amerikanerne for sannhet Om Homoseksualitet”, uttrykker dyp uro over det faktum, at Rick Warren er for feig til å stå for den Bibelske definisjonen av ekteskapet som en pakt mellom mann og kvinne.

Den kontroversielle religiøse forfatteren og pastoren, Rick Warren, som blant annet har forfattet boken "The Purpose-Driven Life", og som deltok under den fellesreligiøse seansen under Obama`s innsettelses-seremoni, uttalte nylig overfor Marc Lamont Hill i Huffington Post, at han angrer på å ha laget en video i 2008, hvor han uttrykte støtte til det Bibelske ekteskapet.

Den omstridte pastoren, som blant annet ba til ISA, har blitt beskyldt for å lyve, etter at han i et intervju med Larry King i 2008 hevdet, at han aldri hadde gitt sin tilslutning eller støtte til proposisjon 8.

Rick Warren, som er en innflytelsesrik pastor, skaper nå uro blant mange Evangeliske Kristne, når han nå overfor Huffington Post hevder, at han angrer på sin støtte til kampen for den Bibelske definisjonen av ekteskapet.

Rick Warren blir av mange ansett som en av mange falske lærere, som i våre dager opererer innenfor Kristi legeme. Rick Warren, som blant annet forfattet den religiøse boken "The Purpose-Driven Life", blir nå beskyldt for å være for feig, etter at han i et intervju med Huffington Post uttrykte, at han angret på å ha uttalt støtte til kampen for å den Bibelske definisjonen av ekteskapet.

Tidligere har Warren blitt beskyldt for å lyve omkring sin støtte til proposisjon 8, og når han nå uttrykker, at han angrer på en video, hvor han uttrykte støtte til det Bibelske ekteskapet, gjør det, at den kontroversielle pastoren møter fornyet kritikk fra konservative krefter i det Kristne USA.

Fra før har Warren gjentatte ganger blitt beskyldt for å lyve, noe som også har svekket tilliten til den omstridte pastoren for Saddleback Church i California.