Franklin Graham knallhardt ut mot abortindustrien, som handler i kroppsdeler fra aborterte fostre.

Fra Sokelys.com/
15. juli 2015.

Knallhard kritikk av Planned Parenthood, som diskuterer bruk av organer fra aborterte fostre for forskning.

Død er blitt en milliardindustri i USA. Abort er en synd og helt åpenbart mord i Guds øyne. De mennesker, som utfører slike drap eier ikke samvittighet, så jeg er ikke i det hele tatt overrasket over, at de villige til å selge organer, kroppsvev og kroppsdeler fra babyer.

Planned Parenthood skulle ha vært slått ut av business for lenge siden. De har gjort nok skade. Synd har en svært høy pris. Vår nasjon vil en dag måtte stå til ansvar fremfor Gud over de millioner av uskyldige liv, som er drept med abort, og det gjelder også enhver politiker, som stemte for og forsvarer abort. Men lover være Gud, ingen synd er så stor, at Gud ikke kan tilgi - selv mord kan Han tilgi,

En anti-abortgruppe offentliggjorde tirsdag en video, hvor offisielle representanter for Planned Parenthood over en lunsj satt og drøftet salg av kroppsdeler og organer fra aborterte fostre. For undertegnede minner det om et Nazi-Tyskland og deres behandling av Jøder under Holocaust over en kjapp lunsj.

“Se den sjokkerende videoen hvor dyrebare menneskeliv er redusert til verdier av sine lemlestede kroppsdeler over en lunsj”, skriver Franklin Graham, som i likhet med mange andre troende reagerer med avsky på vår tids Holocaust av ufødte barn.

Videoen ble filmet av to fordekte anti-abortaktivister, som filmet det hele med skjulte kamera. De to aktivistene gav seg ut for å være ansatte i industrien, som kjøper kroppsdeler. Dersom dette ikke får folk til å se det syke i abortgalskapen, er det intet, som får dem til å våkne. Mer enn en million mennesker har sett videoen, etter den ble postet tirsdag.