Paven kommer til Israel for at fremskynde en "Palæstinensisk stat."

Fra Endtimeheadlines.
5. februar 2014.

Ifølge rapporter i Makor Rishon har Pave Francis tilsyneladende planer om at tage højde for kravene fra Den Palæstinensiske Myndigheds (PA) Formand, Mahmoud Abbas. Han vil bruge sit kommende besøg i Israel i maj til at gøre propaganda for Den Palæstinensiske Myndighed (PA) imod Israel.

Afsløringen kom fra Rabbi Sergio Bergman, der er Argentinsk Parlamentsmedlem og en nær ven af Pave Francis. Han påstod, at Paven har til hensigt at definere sig selv som "Palæstinensernes Che Guevera", og støtte deres "kamp og rettigheder."

I slutningen af december blev det ligeledes kendt, at Paven ikke vil afholde en "messetjeneste" i Jerusalem under sin rejse, men i stedet i det PA-kontrollerede Betlehem som en slags støtte. Trækket er lidt ironisk, da de fleste Kristne efter sigende er blevet drevet ud af byen af Muslimer, mens Abbas har hævdet, at "Jesus var Palæstinensisk."

Viceudenrigsminister Ze'ev Elkin (Likud Beytenu) talte med Arutz Sheva om emnet, og bemærkede, at Udenrigsministeriet forbereder sig på besøget, og holder øje med udviklingen mellem repræsentanter fra Vatikanet og PA.

Elkin hævdede, at Rabbi Bergman’s beskrivelse er overdrevet, og at han ikke forudser, at Paven vil referere til den Kommunistiske revolutionære Che Guevera som model, selvom han understreger, at alle officielle besøgende opfordres til at forblive afbalancerede, og "ikke danse med to partnere."

"Vor rolle er at sikre, at der ikke bliver nogen usædvanlig gestus, og vi har værktøjerne til at gøre det," bemærkede Elkin og sagde, at forhandlingerne fortsætter med Vatikanet, som forstår, at Israel ville modsætte sig sådanne udtalelser. More.
------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Pave Francis hilser sine "Muslimske brødre."