Kristne er næste mål.

Fra Sma-norge.no/
16. oktober 2014.

Det går mot mørkere tider for minoritetene i Muslimske land. Jøder finnes det knapt i den Arabiske verden, men også de Kristne har i lange tider vært utsatt for sterkt press fra Muslimene.

Religionsforskeren Alexandre Irene Larsen omtaler det slik “sosialt press, diskriminering og trakassering … i tillegg til de tidvise forfølgelsene…” i sin utmerkede artikkel på Human Rights Service og Verdidebatt.

Blant folket, som Giverlandskonferansen av ukjente årsaker bevilget den ufattelige sum av 5,4 milliarder Amerikanske dollar, er det ingen spøk å være Kristen. I den nå Arabiske byen Betlehem var det 20.000 Kristne i 1995.

Så ble byen gitt til Arafat, og i 2010 hadde antallet sunket til 7.500. I det 19. århundret var Betlehem, Jesu fødeby, 90 % Kristen. I dag er det motsatt. Kun 10 % av befolkningen er Kristen. Den Muslimske terrorgruppen IS, som har sine tilhengere i Norge, og hvis ideologiske slektning, Hamas, regjerer på Gazastripen, har nå mer og mer åpent gått ut og sagt, hvem som er det neste målet.

Forsiden på magasinet Dabiq, deres offisielle organ, viser denne gangen et manipulert bilde av Roma og Vatikanet, selve symbolet på kristendommen. Over det hele vaier IS-flagget. Teksten “Det mislykkede korstoget” henspiller på USA-koalisjonen, som nå gjør noen forsøk på å få gruppen i kne.

IS ser på aksjonen som et korstog av Kristne, – en religionskrig. I artikkelen står det, at Roma i Arabernes Muhammed-inspirerte kontekst refererer til “de Kristne i Europa og deres kolonier i Shām (stor-Syria.).”

En talsmann for IS, Al-Adnani, uttrykker seg slik i bladet: “Vi skal underlegge oss deg, Roma, vi skal ødelegge dine kors, og ta dine kvinner som slaver, etter Allah, den opphøydes vilje. Om vi ikke lykkes denne gangen, så vil våre barn og barnebarn gjøre det, og de vil selge deres sønner som slaver på slavemarkedet.”

I den siste seksjonen i bladet på tolv sider, oppfordres Jihad-sympatisører over hele Verden til å angripe Vestlige, “hvor de enn kan finnes.”

“På dette stadiet av korstoget mot den Islamske Staten er det svært vigtig, at angrep skjer i alle de land, som har gått inn i alliansen mot den Islamske Staten. Spesielt USA, Storbritannia, Frankrike, Australia og Tyskland,” sto det videre i artikkelen.

“Enhver Muslim bør komme seg ut av sitt hus, finne en korsfarer og drepe ham … og den Islamske Staten skal bestå, inntil dens banner vaier over Roma.”

Det er på høy tid, at Norske myndigheter innser, at bildet ikke er helt slik, man kanskje trodde. Islam er en trussel, ikke bare for Israel og Jøder, men i høy grad for Vesten. Kristne og ikke-Kristne.

Det sekulariserte Skandinavia tror kanskje i sin sekulære kunnskapsløshet, at dette er en krig mellom religiøse galninger. Ateister står aller lavest på Islams rankeringsliste. Tross alt har bokfolket (Jøder og Kristne) rettigheter, Ateister ikke har.

Så når levende Kristne legges på kanten av graven, og halsen skjæres over av en trofast Muhammeds sønn, kan du bli godt den neste, om du er Kristen eller Ateist.

Israel har forstått dette, og beskytter seg. Har Europa forstått det?