Betales Gazas terrortunneller af EU?

Fra Israelinfo.dk/
10. oktober 2014.
Af Yvette Espersen.

"European Friends of Israel" har i denne uge omdelt en brochure til alle medlemmer af Europaparlamentet med overskriften "Betales Gazas terrortunneller af EU?".

Den Europæiske Revisionsret (European Court of Auditors ECA) opdagede sidst i 2013, at 2 milliarder Euro i EU-støtte synes at være forsvundet på uforklarlig vis.

40 millioner Euro, der skulle gå til støtte til de Palæstinensiske områder, forsvandt sporløst. Den Europæiske Union sender endnu en gang millioner og atter millioner af Euro til Palæstinenserne, men ønsker du virkelig, at dine skattekroner skal gå til at betale terrorisme ad bagvejen?

Europæiske parlamentsmedlemmer har for øjeblikket ikke nogen indflydelse på, hvad EU-støtte går til. De har ingen politisk indsigt i eller indflydelse på, hvor disse penge sendes hen, eller hvordan de bruges.

Hvordan kan vi være sikre på, at EU-støtten, altså vores penge, ikke bruges til at grave terrortunneller eller går til at bygge våben og missiler, der bliver brugt mod Israel?

Vi må lægge pres på vore MEP'er for at sikre et større overblik over, hvordan EU-midler bruges i Gaza og på Vestbredden.