Irans mål er å ødelegge USA og Israel.

Fra Frie-ytringer.com/
13. januar 2015.
Av Jan Simonsen.

Den Islamske republikkens endelige mål er å ødelegge Amerika og Israel. «Vårt ideal er ikke atomsentrifuger, men ødeleggelsen av Det Hvite Hus og utslettelse av Zionismen (Israel).»

Det uttalte den Iranske generalen Mohammad Naghdi forrige uke i følge det Iranske pressebyrået Fars News Agency, skriver den Amerikanske tenketanken Clarion Project.

Regimets øverste leder, Ayatolla Ali Khamenei, har også oppfordret til en videreføring av kampen for å ødelegge Amerika, og presiserte, at det er en vanskelig og langvarig kamp..

Naghdi fordømte forslaget fra Rouhani-regjeringen om en mulig folkeavstemning om landets atomspørsmålet i et forsøk på å fjerne internasjonale sanksjoner og forhandle frem en løsning med Vesten.

«De, som ikke har tro på våre idealer og snakker om å få slutt på kampen, må snakke ærlig om, at de ikke lenger er revolusjonære,» sa generalen.

 Han minnet om, at «profeten (Mohammad) og Amir Almomenin (profetens svigersønn Imam Ali) inntil de siste dagene av deres liv var engasjert i å forberede sine krefter til å kjempe mot fienden, og Imamen (henviser til grunnleggeren av den Islamske republikken, Ayatollah Ruhollah Khomeini) i de siste dagene av sitt liv hadde mer revolusjonerende entusiasme enn før.

»Mens den sivile regjeringen drives av Statsminister Rouhani, er den reelle makten i Iran i hendene på de geistlige. Naghdi er direkte underlagt Revolusjonsgarden og Khamenei.