Dagen etter Abbas var i Paris, hyllet Fatah terrordrap av 37 sivile Israelere.

Fra Miff.no/
13. januar 2015.
Av Conrad Myrland.

Søndag 11. januar deltok Fatah-leder og PA-President Mahmoud Abbas i Paris-marsjen sammen med mange internasjonale ledere og millioner av Franskmenn. Marsjen var en fordømmelse av terrordrapene på 16 sivile Franskmenn uken før.

“Abbas fordømmer alle terroraksjoner, som krever uskyldige liv, enten de er Kristne, Jøder, Muslimer eller tilhengere av andre religioner,” skrev det offisielle Palestinske nyhetsbyrået WAFA 10. januar.

På hjemmebane, og på Arabisk forkynner Fatah-bevegelsen et annet budskap. Mandag 12. januar publiserte Fatah på sin Facebook-side et bilde av en utbrent buss. På bildet er også Fatahs logo, med to kryssede rifler og et kart over “Palestina”, hvor Israel er helt borte.

Den avbildede bussen ble angrepet av Dalal Mughrabi og andre Palestinske terrorister 11. mars 1978. 37 sivile Israelere ble drept i terrorangrepet, som er det mest dødelige i Israels historie, skriver Palestinian Media Watch.

5. januar hyllet magasinet Al-Asima, distribuert med den offisielle PA-avisen, fem terrorister, som totalt drepte ti Israelere i 2014. De ble satt på en liste over “Martyrene i 2014″, og det ble skrevet, at de “steg opp” til himmelen.

På listen kom de to terroristene, som i høst drepte fire Jøder og en politimann, og de tre terroristene, som til sammen drepte fem personer i kjøretøyangrep. Terroristen, som forsøkte å drepe Rabbi Yehuda Glick kom også på listen, rapporterer Palestinian Media Watch.

25. desember 2014 knivstakk en Palestinsk terrorist to Israelske soldater, som var på rutinepatrulje i gamlebyen i Jerusalem. Faiz Abu Shamala, en skribent med sympatier for Hamas, brukte spalteplass i Al-Asima til å hylle terroristen.

I forbindelse med sitt 50-års jubileum i begynnelsen av januar publiserte Fatah en rekke oppdateringer på Facebook, som oppmuntret til væpnet kamp mot Israel og til å søke martyrdøden for Allah i kamp mot Israel.