Fatah indrømmer at have affyret mange raketter.

Fra Idag.no/
29. august 2014.
Av Lars-Toralf Storstrand.

Jassir Arafats organisasjon Fatah, som nå blir ledet av lederen for den Palestina-Arabiske selvstyremyndigheten, Mahmoud Abbas, innrømmer å ha skutt flere av rakettene. som ble avfyrt fra Gaza de seneste syv ukene.

Offisielt har det vært uttalt, at Hamas er terroristbevegelsen non-plus-ultra, mens Fatah, «tidligere» var terroristbevegelse, men nå har lagt terroren på hylla. I helt nye presseuttalelser blir det imidlertid nå avslørt, at dette ikke er en realitet.

Flere terrorceller, som er knyttet direkte til Mahmoud Abbas Fatah-bevegelse, innrømmer entydig, at de har avfyrt omkring 2000 raketter inn mot Israel under den 50 dager lange Operasjon Beskyttelsesgrep. Dette blir bekreftet av flere Arabiskspråklige kilder, via overvåkingsbloggen "Elder of Ziyon".

Al-Aqsa-martyrenes brigade, også kjent som «Stormens styrker», tok på seg ansvaret for å ha avfyrt 620 raketter mot Israelske byer i løpet av det, som i Arabiske kilder blir omtalt som «den Israelske aggresjonen», melder det Palestina-Arabiske nyhetsbyrået Ma'an.

–Bataljonene avfyrte 620 raketter i løpet av krigen, fremkommer det av den offisielle uttalelsen, som også bekrefter, at flere av rakettene var Grad-raketter.

Abu Nidal
En annen Fatah-gruppe, Abu Nidal-brigadene, oppkalt etter en av Fatahs grunnleggere, Sabri Khalil al-Banna, bedre kjent som Abu Nidal. De erkjenner å ha stått bak utskytningen av 532 raketter mot «den Zionistiske fienden».

En tredje gruppe, Abdul Khader Husseini-brigadene, som også er tilknyttet Fatah, tar på seg ansvaret for 864 raketter, som ble skutt ut mot Israel.

De totale antallet raketter, Fatah har tatt på seg ansvaret for, er dermed oppe i 2016.

Toameh bekrefter
Reporteren Khaled Abu Toamed bekreftet i begynnelsen av juli, at Fatah har flere hundre terrorister på Gaza-stripen, som er aktive medlemmer i de «Palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetsstyrker» - noe som igjen betyr, at de blir lønnet via bistand fra Vestlige nasjoner.

[Bilde: Fatah, som de senere årene har blitt hvitvasket fra «terrorstempelet», blir ledet av Mahmoud Abbas. Flere av organisasjonene, som er underordnet Fatah, tar nå på seg ansvaret for over 2000 av rakettene, som ble skutt ut under Operasjon Beskyttelsesgrep]