Da verdensterrorismen besøgte Norge.

Fra Kommentar-Avisa.no
15. maj 2006.
Av Lars-Arne Høgetveit.


Trodde du, at Jødehatet var dødt?
Inn i Utenriksdepartementet kommer en delegasjon av flere terrorister, de ville under normale omstendigheter blitt stoppet av departementets vaktstyrke.

Nærmest på rød løper kom disse modige menn, som dreper kvinner og barn, til Norge, disse, som bærer navnet Hamas. Departementet presenterte flere punkter, fremført av Kåre Eltervåg, i møtet med Hamas. Eltervåg gav Hamas beskjed om, at de var demokratisk valgt, og ba samtidig Israel stoppe byggingen av sikkerhetsgjerde - det gjerde, som de siste månedene har reddet flere Jøder fra terrorangrep.

Om noen dager skal Eltervågs sjef, Jonas Gahr Støre, sikkert feire 17. mai her i Norge og da samtidig hele den Norske Grunnlov, som har hentet sine viktigste paragrafer fra det Jødiske folks historie!

Det er underlig, at man samtidig, som man feirer 17. mai, lukker døra på vidt gap for Hamas, som arbeider natt og dag for å utslette den norske Grunnlov med dens røtter!

Hamas, (kjent for sine terroraksjoner mot sivile- og militære Jøder), ble stiftet av Sheikh Ahmed Ismail Yassin som en del av den Det Muslimske Brorskap.

Deres logo kan du ta en titt på under til høyre: Her krysser to sverd Klippedomen i Jerusalem, med omkransende Palestinske flagg med et kart over dagens Israel. Budskapet er klart: Jøder har ikke noe hjemland her, om vi får makten.



Logoen over til venstre tilhører Det Muslimske Brorskap: Her ser vi Koranen med to kryssende sverd og teksten ”…og vær klar”. (Du kan få noe mer informasjon om Hamas og Det Muslimske Brorskap her: http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas)

Dette er altså de mennesker, som Norge nå inviterer inn i varmen. Hamas' flyktningeminister Adwan Atif kommer til Norge på sitt Scengenvisum. Torstein Dahle i Rød Valgallianse sier, at de inviterer Atif til sitt landsmøte for å vise solidaritet med Palestinerne og respektere deres demokratiske valg.

Jeg vil tro, at det er svært få Nordmenn, som er veldig begeistret for innholdet i de logoene, som viser Hamas og Det Muslimske Brorskap, som tituleres Islamitter. Man er pinlig klar over, at dette er ikke Muslimer, som kun har Midt-Østen som sitt arbeidsområde.

Det Muslimske Brorskap truer også nå Norge med direkte terroraksjoner. Men i regjeringskontorene har man tydeligvis en annen holdning til Koranen, en den gjengse holdning, som Ole Nordmann har.

Det kan se ut til, at det offisielle Norge støtter Koranens inndeling av Verden i ”krigens hus” (de vantro) og ”Islams hus” (de troende). Hadde de tatt sterk avstand fra denne ideologi, hadde ikke Hamas landet i Norge, men Hamas hadde vært terror-listet.

Boken ”Islam og terrorisme” av dr. Mark Gabriel – ISBN 82-7199-215-5, viser et grundig bilde av Islam. Gabriel, tidligere professor i Islamsk historie ved Araberverdenens mest Prestisjetunge universitet i Egypt, skriver interessante ting. Han er selv Araber og var Muslim, men konverterte til troen på Jesus, etter å ha blitt prøvd avlivet med pistol av sin egen far etter konverteringen.

Problemene begynte, når han begynte å stille spørsmål ved det, han doserte ved universitetet. Men han skriver i sin bok: ”Ordet Islam betyr ”underkastelse”. Og ordet Muslim betyr "en, som underkaster seg Allah.”

Videre skriver han: ”Jeg kan forsikre, at disse menneskene (altså Muslimer, red. tilføyelse) ikke er gale. De er heller ikke psykopater, som har glede av å skade andre. Nei, de følger en lære, en filosofi, og når du først får satt deg inn i denne filosofien eller ideologien, vil ingen av handlingene deres overraske oss.”

Mark Gabriel forklarer også, at Koranens snille vers overstyres av de brutale, fordi de brutale er av nyere dato, fra den perioden, da Muhammed etablerte sin egen hær. Dette er det verdt å merke seg.