"Danske Bank" boykotter den Israelske Bank, Hapoalim.

Fra News that matters.
3. februar 2014.

Bennett takker lovgiverne i New York, for at de støtter et lovforslag, der tager midlerne fra de skoler, som boykotter Israel.

Et møde, der blev annulleret af centrale ministre i sidste uge, hvor de skulle drøfte den snigende boykot af Israelske virksomheder og banker, er ikke blevet planlagt igen, selv som to store Europæiske banker for nyligt har besluttet at aktionere imod Israelske banker.

Walla Israeli News rapporterede lørdag, at Sveriges Nordea Bank og Danmarks Danske Bank begge går imod de Israelske Banker, der er involveret i byggeriet i bosættelserne.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det, der finder sted i Europa i 2014, er en gentagelse af årene 1934 til 1939.

Skønt Nazi-Tyskland modtog hjælp fra Sverige og andre, til at opbygge sine militærstyrker, blev al handel med Jødiske samfund kriminaliseret. Ligeledes har nationer som Norge, USA og Sverige støttet optrapningen af det Islamiske militærfokus på Bjergene.

De boykotter Jødiske familier, der fortsætter med at bygge Synagoger og boliger i deres gamle fædreland, Judæa og Samaria.

De, der gentager de fejl, der blev gjort af Nazi-Tyskland, vil ikke klare den Bibelske opgave: At velsigne Guds udvalgte folk. Og endnu værre, de vil bringe forbandelse over deres eget hoved og stå overfor evig straf fra Bibelens Gud.

Millioner af Jøder venter på Messias. Han kommer snart.