En fast tro på afguden Allah.

Fra Miff.no/
14. marts 2014.

- Allah vil samle Israelerne, så Palestinerne kan drepe dem.

Abbas Zaki, en av de gamle toppene i Fatah-bevegelsen, sier Israelerne er “et avansert instrument for ondskapen”. – Jeg tror Allah vil samle dem, slik at vi kan drepe dem, sa han på PA TV 12. mars.

Onsdag 12. mars ble Abbas Zaki intervjuet på Palestinske selvstyremyndigheters offisielle TV-stasjon PA TV. Zaki ble senest i oktober 2013 sent til Syria som personlig representant for PA-President Mahmoud Abbas. Han er tidligere representant for PLO i Libanon og medlem av Fatahs sentralkomité.

Like før Zaki kommer med sin uttalelse om Allahs rolle i drap på Israelere, hevder PA TVs programleder, at Israels Premierminister Benjamin Netanyahu “mislykkes” i å få medias oppmerksomhet rettet mot “det såkalte våpenskipet”. Derfor “vendte han seg til blodsutgytelse”, sier journalisten, og omtaler Islamsk Jihad-terroristene, som ble drept tirsdag som “martyrer”. Det er å nevne, at hennes lønn blir indirekte betalt av Norske bistandspenger, siden PA TV blir finansiert av selvstyremyndighetene.

Deretter sier Zaki, og vi gjengir uttalelsen i sin helhet, slik Palestinian Media Watch (PMW) har oversatt den fra Arabisk til Engelsk:

“Disse Israelerne har ingen tro, ingen prinsipper. De er et avansert instrument for ondskapen. De snakker om Holocaust og så videre – ok, men hvorfor gjør de dette mot oss? Derfor, tror jeg at Allah vil samle dem slik, at vi kan drepe dem. Jeg informerer morderen om hans død.”