Obama’s “fredsplan” Inkluderer en permanent deling af byen Jerusalem.

Fra Infowars.com/
13. marts 2014.

Barack Obama's "to-stats" fredsplan vil ikke bare permanent opdele Israels land; den vil også permanent opdele byen Jerusalem.

Det forventes, at "Kerry’s plan", som forventes afsløret for offentligheden snart, vil kræve en Palæstinensisk hovedstad i øst-Jerusalem uden at angive de nøjagtige grænser.

Ifølge nogle rapporter i medierne har USA's Udenrigsminister John Kerry nærmet sig det Palæstinensiske lederskab med tanken om at stedfæste den Palæstinensiske hovedstad i kvarteret, Beit Haninas. Selvfølgelig vil detaljerne i enhver fredsaftale ændre sig, som forhandlingerne skrider frem, men én ting bliver stadig tydeligere – Palæstinenserne vil aldrig acceptere et udelt Jerusalem, og den Amerikanske regering vil presse Israel til at aflevere en del af Den Hellige By til dem.

Men hvis Israel giver op og accepterer en "fredsplan", der omfatter en permanent opdeling af Jerusalem, vil det ende med at blive helt katastrofalt for Israel, Palæstinenserne og De Forenede Stater.

På mange måder er Obama-administrationen fanget mellem en klippe og en hård sten, og Jerusalems status er den mest "belastende sten" af dem alle. Obama og Kerry ønsker desperat at cementere deres arv ved at få Israelerne og Palæstinenserne til at acceptere en fredsplan, før Obama's termin er slut, men de to sider står langt fra hinanden i en række spørgsmål.

Palæstinenserne har overbevist Obama og Kerry om, at de aldrig, nogensinde vil acceptere en aftale, der ikke indeholder en Palæstinensisk hovedstad i øst-Jerusalem, så Obama og Kerry har besluttet, at deres bedste bud er at forsøge at få Israelerne til at slå af på deres krav om en udelt Hellig By. Det er nu en offentlig hemmelighed, at Kerry’s plan vil efterspørge en Palæstinensisk hovedstad i øst-Jerusalem.

Følgende kommer fra en ny artikel af Thomas Friedman i New York Times... "Kerry-planen," som sandsynligvis snart vil blive afsløret, forventes at kræve et stop for konflikten og alle krav, efter en gradvis Israelsk tilbagetrækning fra Vestbredden (baseret på 1967-linjerne), med hidtil usete sikkerhedsforanstaltninger i den strategiske Jordandalen. Den Israelske tilbagetrækning vil ikke omfatte visse bebyggelser, men Israel vil kompensere Palæstinenserne for dem med Israelsk territorium.

Den vil opfordre Palæstinenserne til at have en hovedstad i det Arabiske øst-Jerusalem, og Palæstinenserne må anerkende Israel som nationalstat for det Jødiske folk. Og Palæstinenserne mener klart, at Kerry-planen vil give dem en hovedstad i øst-Jerusalem. Det, de Palæstinensiske embedsmænd er bekymrede for nu, er, at det vil være for lille...

Abbas sagde i sin tale sent torsdag, at han ikke ville gå på kompromis med et krav om en Palæstinensisk hovedstad i øst-Jerusalem. Tidligere torsdag sagde Abbas' hjælper, Mohammed Ishtayeh, at han mener, at Kerry’s forslag kun henviser til en hovedstad "i Jerusalem", hvilket rejser frygt for, at Palæstinenserne vil blive bedt om at nøjes med en lille del af den østlige sektor. Og som nævnt ovenfor, synes Kerry at tilskynde til, at Beit Haninas skal være Palæstinensernes hovedstad.

Read more: http://www.infowars.com/the-obama-peace-plan-includes-permanently-dividing-the-city-of-jerusalem/