Med Facebook og GPS ved "de" alt om dig.

Fra News that Matters.
11. juni 2011.

Nogen tog et fotografi af dig på gaden. De vil vide alt om dig på et minut. Også hvor du sover om natten.

Facebook er et perfekt værktøj til alle, der vil opbygge et totalitært regime.
-Facebook har 600 millioner medlemmer.
-Hver dag uploader Facebooks medlemmer over 200 millioner billeder, og Facebook hoster i øjeblikket mere end 90 milliarder billeder.

Den nye teknologi til ansigtsgenkendelse, som blev annonceret i december, men kun introduceret for en lille testgruppe, er dybest set Facebooks måde at skabe en enorm, fotosøgbar database med brugerne. Det er skræmmende.

Teknologien til ansigtsgenkendelse vil nå sit højdepunkt, når man kan søge efter personer blot ved brug af et foto. Og så vil det være slut med privatlivets fred. Forestil jer en verden, hvor nogen blot kan tage et billede på gaden - i en menneskemængde eller med et teleobjektiv - og så finde ud af alt om jer på internettet.

Vi kan tydeligvis ikke stoppe teknologien i udvikling af et præcist software til ansigtsgenkendelse. Men hidtil har intet software virkelig været en trussel mod vort privatliv, fordi ingen har den kæmpe database over folk og fotos, som der kræves. Åh vent, bortset fra Facebook.

Source: PCworld

Kommentar:
Vi kan ikke forbyde teknologi. Efter atombomben blev opfundet, måtte vi leve med den. Vi er også nødt til at leve med Facebook. Når dette sociale medie har 90 milliarder billeder i sin database, har de mere viden om den menneskelige race, end nogen totalitær leder nogensinde kunne drømme om at få.

Den sidste Antikrist kan finde dig ved hjælp af GPS og Facebook. Der er ikke meget om dig, han ikke vil kunne bruge.