Før de ble halshugd, sa barna til ISIS: “Nei, vi elsker Jesus”.

Fra Sokelys.com/
3. december 2014.

Når terrorister for Islamsk Stat truet fire mindreårige barn i Irak, alle under 15 år, med trusselen om, at dere skal dø, dersom dere ikke lover å følge den Islamske profeten Muhammed, uttalte de fire barna modig: Nei, vi elsker Yasua (Jesus), og vi har alltid fulgt Yasua.

Noen av de modigste martyrene, vår tid kjenner, er tenåringer og barn, som kanskje er ennå yngre, for da Islamsk Stat (ISIS) militante truet fire barn i Irak - som alle var under 15 år gamle - med døden, dersom de ikke lovet å følge Muslimenes “profet” Muhammed, da proklamerte de fire barna modig: “Nei, vi elsker Yasua (Jesus), og vi har alltid fulgt Yasua.”

Andrew White, en Anglikansk prest, kjent som “presten i Bagdad”, har sett vold og forfølgelse mot Kristne, som vi ikke har sett tidligere i vår tid.

I en CBN nyhets-video, som kan ses på denne nettsiden, gjenforteller han historien om fire Irakiske barn, som ble truet av Islamistiske militante til å enten konvertere til Islam eller og ble halshugd.

“ISIS Islamister dukket opp å sa til barna: “Si ordene, at dere vil følge Muhammed,” forteller White i videoen.

Barna, som alle var under 15 år, fire av dem, svarte: “Nei, vi elsker Yasua. Vi har alltid elsket Yasua. Vi har alltid vært etterfølgere av Yasua. (Ordet Yasua er stavingen til det Hebraiske Yeshua - som blir oversatt til Jesus på vårt språk)

Og barna fortsatte: "Yasua har alltid vært med oss,” gjenga White.

De militante Islamistene fortsatte: “Si ordene!!” - men barna svarte: “Nei, vi kan ikke gjøre det,” - og så ble hodene kuttet av deres kropper.  Se og hør Andrew White via linken: http://www.cbn.com/cbnnews/Video-Embeds/2014/November/Canon-Andrew-White-on-ISIS-in-Iraq—Jerusalem-Dateline-/

Det kommer ikke frem, hvorvidt han personlig var vitne til disse barnas martyrdød, eller heller ikke hvor i Irak dette skal ha skjedd.

“Hvordan reagerer du, når du hører dette?” spurte Andrew White retorisk, “Man bare gråter,” De er mine barn. Dette er det, vi har gått gjennom. - Dette er det, vi går gjennom nå.”

De militante Islamister skrek til en voksen mann: “Fremsi ordene, om at du konverterer ellers dreper vi alle dine barn. Han ble mer og mer desperat. - Så sa han fram ordene. Etterpå ringte han meg og sa: “Fader, jeg sa ordene (om å konvertere) - betyr det, at Yasua ikke elsker meg lengre? “

Jeg har alltid elsket Yasua. Jeg sa ordene fordi jeg ikke orket å se at barna mine ble drept,” og jeg svarte, forteller White: “Jesus elsker deg fremdeles. Han vil alltid elske deg.