De perverse vil styre Europa.

Fra News that Matters.
11. maj 2014.

Dragkunstneren (25) gav et klart signal til Ruslands Præsident, Vladimir Putin på pressemødet efter sejren: Vi er ustoppelige.

Den perverterede blev brugt til at sende en besked til Putin. Skam få Europa.

I dette års Eurovisionsfinale leverede Østrigs finalist, dragkunstneren Conchita Wurst (25), som sejrede, et forrygende show.

Kilde: Norske Dagbladet

Kommentar:
Efter at have set perversion og sodomi bliver hædret i den Europæiske sangkonkurrence, må vi give Vladimir Putin nogen anerkendelse. Det er rigtigt, at Europa er i gang med at falde i en dyb grav, og vor ungdom degenererer med katastrofal hastighed. Sodoma- og Gomorra-generationen rejser sig fra Dublin i vest til Kiev i øst.

Norge hylder i særlig grad de perverterede samfund og kulturer. Selv Kristelig Folkeparti (Kr.F) er ved at etablere sit eget homo-netværk.

Lukas 17:26-30:
”Og som det var i Noas dage, sådan skal det også være i Menneskesønnens dage: De spiste og drak, giftede sig og blev bortgiftet lige til den dag, da Noa gik ind i arken, og syndfloden kom og udslettede dem alle. Eller som i Lots dage: De spiste og drak, købte og solgte, plantede og byggede; men den dag, da Lot forlod Sodoma, regnede ild og svovl ned fra himlen og udslettede dem alle. På samme måde skal det være den dag, da Menneskesønnen åbenbares.”

Da en homo- og transaktivist blev løftet frem som en "helt" i det post-Kristne Europa, benyttede de Norske medier lejligheden til at sende en besked til Putin. Budskabet til Rusland var: Vi er ikke til at standse. "Vi kommer".

Ingen tvivl om, at Russerne ikke ønsker at være en del af denne opstand, men har bedt den Russiske Præsident om at sikre dem fra denne form for bastardisering.

Judas 1:7:
”og jeg vil minde om, at Sodoma og Gomorra og de omliggende byer, der på samme måde som disse engle bedrev utugt og søgte unaturlige forbindelser, nu fremstår som et afskrækkende eksempel, idet de straffes med evig ild.”

Jesus Messias har advaret os alle på forhånd. Man kan finde Hans advarsler i Bibelen. De forfærdelige handlinger og perversionen fra Sodoma og Gomorra vil blive gentaget lige før Hans andet komme.

Når alle åndsfyldte Kristne ser dette, må de ikke miste modet, men hellere glæde sig. Gå ud og fortæl alle, at de stadig kan undslippe søen med ild, hvis de er villige til at omvende sig.

Evig skændsel venter alle de Kristne ledere, der stadig er tavse. Vi behøver ikke flere lunkne kujoner til at lede hjorden mod ødelæggelsens porte.

Skrevet af Ivar
--------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Johan Andts drøm.
Russiske politikere fnyser af Østrigsk Eurovision-sejr