Islamiske Jihadister i Syrien positionerer sig til at angribe Israel.

Fra Jihadwatch.org/
9. maj 2014.

Selv som de er opslugt af Jihad mod Assad og Shiiterne i Syrien, tænker Sunni Muslimske Jihadister videre til den næste kamp - den mod Jøderne, som Koranen betegner som Muslimernes værste fjender (5:82).

"Sikkerhedseksperter har sagt til ”The Tower”, at Islamisterne i sidste ende vil angribe Israel - det er blot et spørgsmål om hvornår." Ja, sådan er det faktisk.

"Islamiske Rebelflag blev opdaget langs Syrien/Israel grænsen," The Tower, 9. maj 2014 (Tak til Maxwell):

”The Tower” har erfaret, at Israelske soldater, der patruljerer i Golanhøjderne, nu kan se Islamiske flag på den Syriske side af grænsen. Islamiske grupper har taget opstilling syd for Quneitra, den største Syriske by i nærheden af Israel.

"A-Raya-flag med den Islamiske trosbekendelse kunne adskillige gange ses ved grænsen. Det er ikke klart, om disse flag tilhørte den al-Qaeda-tilknyttede Nusra Front, eller de endog mere radikale Islamister i Irak og Levanten (ISIS)," sagde ”The Israel Project’s” forsvarsanalytiker, Stephane Cohen.

Sikkerhedseksperter har sagt til ”The Tower”, at Islamisterne i sidste ende vil angribe Israel - det er blot et spørgsmål om hvornår. Der er meningsforskelle, hvorfor de ikke har lanceret alvorlige angreb indtil nu. Nogle siger, at muligheden simpelthen endnu ikke har været der. Andre fastholder disse grupper, selvom de radikale har en strategisk betragtning om ikke at angribe Israel for tiden.

Lige nu, hævder de, fokuserer Islamisterne kun på én ting – at vælte den Syriske Præsident Bashar al-Assad, selv om det betyder at gå sammen med ikke-radikale. Den Syriske Revolutionære Front, en del af FSA, har i de seneste par uger sluttet sig til Nusra Front for at erobre strategiske bakketoppe fra styret i den sydvestlige Quneitra-provins.

Derfra er der udsigt over de Israelsk-kontrollerede Golanhøjder, siger to repræsentanter fra de vestligstøttede oprørere, som er med i kampene.

Israel er ikke det eneste mål for disse ekstremister, hvoraf mange kommer fra andre dele af Mellemøsten, Europa og Nordamerika – så mange som 11.000. Vestlige lande er bange for, at disse såkaldte borger-Jihadister vil vende hjem endnu mere radikaliserede og klar til at udføre terrorhandlinger i Vesten.