Jimmy Carter beskylder Israel for Paris-terror.

Fra Israeltoday.no/
13. januar 2015.

USA's tidligere President, Jimmy Carter, har nok en gang gitt sine kloke ord om de bakenforliggende årsakene til Islamsk vold ved å peke en anklagende finger mot Israel, igjen!

Carter kom med uttalelsen på mandag, da han var gjest på Comedy Centrals i The Daily Show. På spørsmål fra TV-verten Jon Stewart om, hva som drev den slags Islamsk vold, som tok livet av 17 mennesker i Paris forrige uke, svarte Carter:

- Vel, en av opprinnelsen for den er det Palestinske problemet. Og dette forsterkes til mennesker, som på en eller annen måte er knyttet til de Arabiske menneskene, som bor på Vestbredden og Gaza. Det de gjør nå - er det samme, som er blir gjort mot dem. Så jeg tror det er en del av årsaken.

Carter har en lang historie med å skyve ansvaret for all uro i Midtøsten og for den del de fleste problemer i Verden, på Israel. Og han er helt overbevist om, at mangelen på fred på den lille streken av et land kun er Jødenes skyld, noe som han også beskrev i sin bok fra 2006 "Palestine, Peace Not Apartheid".

Den tidligere peanutbonden, som ble Verdens mektigste mann, har gått så langt som å prise Hamas som helt troverdig, i motsetning til de Israelske Jødene og deres horder av "Zionistiske" kompaner.

I slutten av 2008 skrøt Carter over å ha rådet Hamas-leder Khaled Mashaal til hvilken pris, han skulle kreve, for det daværende gisselet Gilat Shalit, som satt i fangenskap på Gaza.