Paven kalder Mufti ”broder”.

Fra News that Matters.
26. maj 2014.

Da Paven talte til Stormuftien af Jerusalem, afveg han fra sine forberedte bemærkninger med henvisning ikke kun til hans "kære venner", men hans "kære brødre."

Paven, der var ledsaget af den Ortodokse Patriark af Konstantinopel, Bartholomæus, henviste til, at de tre monoteistiske religioner alle har den samme Patriark, Abraham.

"Må vi respektere og elske hinanden som brødre og søstre," sagde han, og tilføjede, "må vi lære at forstå andres lidelser! Må ingen misbruge Guds navn til vold!"

Derefter tog han til Klippemoskeen, hvor han tog sine sko af for at træde ind i den gulddækkede kuppel, som opbevarer den klippe, hvorfra Muslimer mener, at profeten Mohammad steg til himmels.

Kilde: Ynetnews.com

Kommentar:
Ingen sand Kristen vil nogensinde kalde Grand Muftien i Jerusalem "en broder". Muftien er en Antisemit med Jødiske blod på hænderne. Under anden verdenskrig støttede Muftien Nazisterne. I dag arbejder han for den Islamiske genbesættelsen af Østjerusalem.

Men lige så alvorlig, Stormuftien forfølger alle Arabere, der hævder, at Jesus Messias er den evige Gud. Han forbander enhver person, der ikke forbliver i Islams fejlagtige doktriner. Han støtter mennesker, som forbander deres børn for at tro på frelsen i Jesu blod.


[Stormuftien af Jerusalem var Nazist. Her inspicerer han Muslimske faldskærmstropper i Kroatien. De er klar til at blive sendt for at fjerne Briterne fra Jerusalem ]

Ved at velsigne Grand Muftien i Jerusalem, bekræfter Paven, at han er en Antikrist. Han repræsenterer ikke Israels Gud, og han er heller ikke Jesu Kristi stedfortræder på jorden.

Støt ikke Pavedømmet. Kom aldrig i en menighed, der hylder "Paven" som en Kristen leder.

Omvend dig eller gå fortabt.