Muslimsk gruppe tager ansvar for kidnapning.

Fra Jihadwatch.org/
14. juni 2014.

Muslimsk gruppe med forbindelse til ISIS tager ansvar for kidnapning af tre teenagere i Israel, herunder en Amerikaner.

De Islamiske stater, Irak og Syrien, aspirerer til at etablere en enkelt Islamisk stat, regeret af en kalif. Den skulle omfatte ikke blot Irak og Syrien, men Kuwait, Libanon, Jordan, Cypern, dele af Tyrkiet og Israel. Så det er ikke overraskende, at en gruppe, der er knyttet dertil, deltager i Jihad-angreb i Israel.

 Og nu da Barack Obama har givet signal om, at kidnapning er en glimrende måde, hvorpå Jihadister kan få det, de ønsker af de vantro, kan vi forvente at se mange flere af dem.

"En ISIS-tilknyttet organisation tager ansvaret for de påståede kidnapninger i Israel af tre teenagere, herunder en Amerikaner," Associated Press, 13. juni 2014:

En Islamisk ekstremistisk gruppe, kaldet Dawlat al-Islam, har efter sigende påtaget sig ansvaret for den påståede kidnapning af tre teenagere, som forsvandt fra bosættelser på Vestbredden i fredags.

Organisationen, der er forbundet med ISIS, har uddelt løbesedler i Hebron om bortførelsen, rapporterer Haaretz. ”Israel Security Services” er ved at undersøge påstanden.

ISIS er den gruppe blodtørstige Jihadister, der står bag denne uges oprør i Irak.

Israelske soldater søgte fredag på Vestbredden efter de manglende teenagere, der også frygtes kidnappet af Palæstinensiske militante. Myndighederne gav kun få detaljer, mens lokale medier blot rapporterede, at de blaffende teenagere forlod deres Yeshiva eller religiøse seminarium torsdag aften, og ikke er set siden.

Soldater i nærheden af Hebron kæmmede de klippefyldte bakker på Vestbredden, da de fredag søgte efter dem. Deres forsvinden kom efter dannelsen af en Palæstinensisk enhedsregering efter sammenbruddet af de fredsforhandlinger, som U.S.A. formidlede.

To Israelske embedsmænd fra forsvaret sagde, at myndighederne sandsynligvis tror, at teenagerne er blevet kidnappet af Palæstinensiske militante, uden at komme nærmere ind på det. De talte på betingelse af anonymitet, og fik ikke lov til at orientere journalisterne.

Den vigtigste mission er at sikre deres tilbagevenden, sagde Brigadegeneral Motti Almoz, en militær talsmand.

Read more: http://www.jihadwatch.org/2014/06/isis-linked-muslim-group-takes-responsibility-for-kidnapping-three-teens-including-one-american-in-Israel

Hamas opfordrer ofte til bortførelse af Israelere, og de militante har kidnappet Israelere før. Det Israelske militær har sagt, at de i de seneste år har afværget flere Palæstinensiske kidnapningsforsøg, og at de har advaret soldater og civile om, ikke at tage imod kørelejlighed med fremmede. Trods advarslerne, er det stadig udbredt i Israel at blaffe.