Iran ruster opp Palestinerne til neste krig.

Fra Israeltoday.no/
1. september 2014.

Både Israel og enkelte stater i Vesten ønsker forsatt at Gaza blir en demilitarisert sone som et resulatat av krigen i sommer. Men Hamas og deres aktive pådrivere i Iran har andre planer.

Iranske tjenestemenn ønsker ikke et avspent Gaza, men sverger på å øke den militære makten til terrorgruppene, som opererer i Judea og Samaria (den såkalte «Vestbredden»).

«For å øke det militære nærværet på Vestbredden har vi startet med å levere ut våpen til folk i denne regionen», sa Mohammad Reza Naqdi, leder for statlige Basij-militsen i Iran, til nyhetsbyrået Fars i forrige uke.

Naqdi meddeler, at mye av Hamas sitt matriell til krigen i Gaza ble tilveiebrakt av Iran. Den Jødiske staten ble overrasket over alle Hamas-rakettene, som nådde helt nord i landet og konstant bombarderte Tel Aviv.

Naqdi antydet, at planen er å stryrke terrorister på Vestbredden, slik at de kan skape tilsvarende kaos mot Israel.

«Zionistene bør vite, at den neste krigen ikke vil begrense seg til de nåværende grenser, men Mujahedeen vil i tilegg presse dem ytterligere tilbake,» uttalte han.

[FOTO: Statsminister Benjamin Netanyahu oppstilt foran en stabel Iranske raketter, som er stoppet på vei til Hamas og andre Palestinske terrorgrupper i mars]