Netanyahus Bibelstudiekreds fremhæver Israels ret til landet.

Fra Israeltoday.co.il/
6. oktober 2014.

Premierminister Benjamin Netanyahu var i sin residens i Jerusalem sidste søndag vært ved det sjette åbne Bibelstudie siden genskabelsen af denne praksis for to år siden.

Arrangementet blev overværet af snesevis af førende Rabbinere og akademikere, hvoraf mange er medlemmer af Knesset og den nuværende regering.

En af dem, der deltog i rundbordssamtalen, var Undervisningsminister Shai Peron, der talte om emnet: Hvorfor Bibelen begynder med historien om Skabelsen, i stedet for at hoppe lige til Guds forhold og befaling til nationen Israel.

Peron citerede den berømte Jødiske vismand Rashi fra det 11 århundrede, der lærte, at Biblen begynder med historien om Skabelsen for at vise, at hele Verden tilhører Gud, og Han giver dette land til hvem, Han vil.

Netanyahu bemærkede, at der er mange i Verden i dag, som ikke accepterer Israels guddommelige udvælgelse til dette særlige land, og som søger at bagvaske det Jødiske folk og benægte deres fødselsret.

Premierministeren sagde, at skønt disse åbne Bibelstudier kun har været afholdt en håndfuld gange, er Guds Ord blevet studeret i hans hjem mindst en gang om ugen. Netanyahus yngste søn, Avner, vandt den nationale Bibel Quiz for unge i 2010, og ifølge Premierministeren leder han ofte deres samlinger i hjemmet.