De venter på Billy Grahams død, for å møte opp for å demonstrere i hans begravelse.

Fra Sokelys.com/
19. januar 2015.

Westboro Baptist Church i Topeka Kansas, som av mange blir regnet for å være Amerikas mest kontroversielle sekt, ble frem til 2014 ledet av den nå avdøde Fred Phelps.

Sekten, som er mest kjent for å møte opp for å demonstrere i begravelsene til falne Amerikanske soldater med fargerike plakater med ord som “Gud hater deg” og “Gud hater homofile”, ble grunnlagt i 1955 av den nå avdøde Fred W. Phelps, som døde 19. mars 2014.

Den kontroversielle hat-predikanten lovet allerede i 1995, at han og hans gruppe skulle møte opp i Billy Grahams begravelse for å demonstrere og fortelle alle, at Billy Graham er i helvete. For Fred Phelps må det bli en demonstrasjon fra grava.

Den avdøde kontroversielle sektlederen. Fred Phelps, som grunnla og ledet den kontroversielle hat-gruppen “Westboro Baptist Church” i Kansas, skulle aldri få lede sektens demonstrasjon i Billy Grahams begravelse.

Billy Graham, som uten tvil var det forrige århundres mest betydningsfulle predikant, er nå fylt 96 år, og er ennå hos oss, sa Billy Grahams sønn Franklin Graham nylig.

“Han er svært svak,” sa Franklin Graham til NBC. Han er 96 år nå og har ikke mye kraft igjen og kan heller ikke føre lange samtaler, men hans tanke er fortsatt klar, og det er vi takknemlige for. Jeg er så takknemlig for, at Gud har gitt han helse, og at han fortsatt er hos oss,” sa Franklin Graham og la til:

“På tross av å være redusert ber han fremdeles for de fortapte og han har heller ikke mistet fokus på å nå mennesker for Kristus,” sa hans datter Anne Graham Lotz. “Min far er en ydmyk mann. og jeg tror, det kommer av hans vandring med Gud,” sa hans datter i forrige uke.

På tross av at hat-sektens leder døde i mars 2014, har sekten ennå planer om å dukke opp i Billy Grahams begravelse for å symbolisere Guds hat over vår tids mennesker. Imidlertid blir det ikke Fred Phelps selv som dukker opp, men noen av sektens yngre medlemmer, som mest sannsynlig er vokst opp i den omstridte sekten.

Westboro Baptist kirke, som er en frittstående religiøs gruppering, som vil fremstå som de opprinnelige Baptistene, fastholder en rekke Calvinistiske dogmer som Predestinasjon, troen på, at Gud har forutbestemt, hvem som blir frelst eller ikke, og han fordømmer dem, som lærer annerledes enn han.

Jean Calvin var det største teologiske forbildet til den kontroversielle sekten, som blant annet driver nettsidene “Godhatefags.com” og “Godhatestheworld.com“.

Den kontroversielle Calvinistiske sekten har også en nettside, som heter “Gud hater Norge”, der så langt Søkelys kjenner til har få eller ingen tilhengere i Norge.

Smiths Venner, et åndelig horehus
I 2009 forsøkte et 82 år gammelt Norsk medlem av Smiths Venner å ta kontakt med sekten og fikk denne responsen på sin henvendelse: “Hei EPPO. Det eneste, vi kan dømme deg ved, er, hva du sier i din e-post , og din såkalte kirkes nettsted.

Hva vi vet er, at du er en 82 år gammel mann, som har gått i en falsk kirke, et åndelig horehus egentlig, der du har betalt noen for å lyve for deg hele livet.

Vet du, at du har levd på denne jord like lenge som vår pastor Fred Phelps, men du har ingen anelse, hva Herren din Gud krever av deg? Det gjør deg til en førsteklasses tosk!

Du har betalt menn til å fortelle deg, at Gud elsker alle, at Gud er en løgner, og du har egentlig ikke adlydt Gud slik at du kommer til Himmelen, når du dør. (WBC dyrker en ekstrem utgave av Predestinasjonslæren og hevder endog, at Gud hater de aller fleste mennesker, han har skapt og forutbestemt dem til evig fortapelse) – et sted, sekten åpenbart mener 82 åringen er på vei:

“Vend om for himmelriket skyld , ellers vil Gud kutte deg av, og du vil bli med din døde landsmenn, kort tid nå! Gud hater Norge!”