Islamistisk trussel.

Fra Flammor.com/
18. januar 2015.
Af Holger Nilsson.

Det, som vi har set i den seneste tid, kan være starten på noget større og mere omfattende. Det er vigtigt at erkende truslen og forstå, hvad den betyder.

 Over en million er flygtet Irak, mens tallet for flygtninge fra Syrien er oppe på ni millioner. Der er områder i de to lande, der er etableret som Kalifat. Det giver os et billede af, hvad vi skal forvente i andre lande, når dette udvides.

Målet er en Islamisk stat fra Nordafrika til Irak. Det er det, bestræbelserne går ud på. Hvis vi derefter tilføje andre radikale Islamiske grupper, f.eks. Al Qaeda, Iranske Twelvers, Det Muslimske Broderskab, Hamas og Hizbollah, ser vi en endnu større trussel.

Skriget fra disse grupper har været: "Først lørdags-folket, så søndags-folket." Det betyder, at de er fokuseret på at angribe Jøder (lørdags-folket) og Kristne (søndags-folket). Jøderne har lige siden den Jødiske stat blev dannet i 1948 mærket denne forfølgelse.

Nu har det nået de Kristne. I Egypten har de Kristne været udsat for forfølgelse, hvor mord, hærværk og ødelæggelse af Kristen ejendom og Kirker betød, at mere end hundrede tusinde mennesker måtte
flygte ud af landet. I Irak er situationen endnu værre for de Kristne; på bare 10 år er den Kristne befolkning mere end halveret.

De Kristne flygter for at redde deres liv. Nu kan vi måske bedre forstå, hvad Jøderne har udholdt!

Politiske begivenheder falder nu sammen med det profetiske billede af de sidste tider. Selv fra ikke-Kristne kan man se en bevidsthed om alvoren og brugen af ​​Apokalyptiske ord.

I Sydsvenska Dagbladet 2. juli 2014 taler terror-ekspert, Magnus Ranstorp fra den Svenske Forsvarshögskolan, sådan: "Hele denne konflikt er en del af en dommedags-profeti om de sidste kampe," siger Ranstorp, men påpeger, at det er realpolitik "på alle niveauer."

Politiske begivenheder er refleksioner af det profetiske ord. Det er også interessant at læse, hvordan Ranstorp tegner det samme billede, som vi ser i profetierne, når han forudser den Islamistiske fremgang: "Først på dagsordenen er, at hele Irak vil falde.

Derefter vil de videre til Jordan, Libanon og det nordlige Afrika. Det endelige mål er Jerusalem. Se for eksempel Zak 12. Slutmarschen mod Jerusalem kan være begyndt.
--------------------------------------------------------------------------------
Oversat via Google.