Er USA blevet mere perfekt?

Fra Facebook.
27. juni 2015.
Af Moses Hansen.

Fornemmer du, noget stort og voldsomt er i gang? Verden rystes. I Israel bogstavelig talt, hvor et jordskælv kunne mærkes fra Eilat mod syd til Jerusalem. Nye Islamistiske selvmordsbomber i Nigeria - og Europa skælver for konsekvenserne, hvis Grækenland går bankerot. De Græske hæveautomater gløder, da Grækerne med penge i banken hellere vil have dem under hovedpuden.

Men måske er det USA, der oplever den største og mest om sig gribende begivenhed. Som tidligere nævnt stemte højesteretsdommerne 5 mod 4 for, at samtlige USA’s 50 stater er påbudt at vie to mennesker af samme køn.

Præsident Barack Obama sagde efter højesterets beslutning: “Domstolens afgørelse har gjort vort land lidt mere perfekt.” Dette blev fulgt op af et lysshow, der ændrede “Det Hvide Hus” til “Regnbuens Hus”, repræsenterende det homofile miljø, der har stjålet Guds regnbue og gjort den til deres symbol.

Ikke nok med det: På den officielle facebook for “Det Hvide Hus” er profilbilledet ændret fra “Det Hvide Hus” til “Regnbuens Hus”. I en officiel erklæring lyder det: “I aften er Det Hvide Hus blevet oplyst i regnbuens farver for at vise vores urokkelige vilje til fremskridt og lighed.”

Højesterets afgørelse, Obamas erklæring om et mere perfekt USA og regnbuefarverne over “Det Hvide Hus” er et knæfald for humanismens ånd, som vil få alvorlige følger. For til trods for alle de flotte og velmenende ord fra højeste sted i USA, så lyder der advarende ord fra et endnu højere sted, nemlig Himlen.

Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at læse Romerne kapitel 1 endnu engang - eller for første gang. Når den naturlige seksuelle omgang mellem mand og kvinde ombyttes til seksuel omgang mellem mennesker af samme køn, da er det en sådan hån mod Gud og Hans skaberordning, at Han overlader os til vores egen forfejlede tankegang og umoralske livsførelse - og Gud kalder vores visdom for dårskab.

USA’s 50 stater er nu påbudt at følge dårskabens vej - og er dermed i direkte konfrontation med Guds vej. Det får store følger.