“Gud tillader, at terrorister slår til,” siger Billy Grahams datter.

Fra Sokelys.com/
19. januar 2015,

“Fordi vi har vendt våre ansikt bort fra Gud og vendt vår oppmerksomhet til overfladiske og ofte syndige sysler, har Gud tatt bort sitt beskyttende vern og tillater. at terror og massemord skjer,” sier Evangelist og forfatter Anne Graham Lotz.

De fleste Amerikanere og mennesker forøvrig roper bare på Gud, når tragiske ting skjer slik som 11. september eller onsdagens massemord i en kirke i Charleston, men ignorerer Ham og Hans Ord resten av tiden.

I Noas dager spiste, drakk og giftet de seg. Det er ikke noe galt i noe av det, for alt er normale hverdagslige aktiviteter. Men i Noas dager gjorde de det alle adskilt fra Gud,” sa Lotz på Jan Markell’s “Understanding End Times” program på radioen.

“Det var ingen erkjennelse av Gud, og Gud var irrelevant for folk, og jeg tror, det er der, vi er i dag,” sa Graham Lotz videre.

“Vi er opptatt med vår kultur, med våre kjendiser og media-drevne kontroverser, men vi neglisjerer å gi Gud den oppmerksomhet, Han ønsker,” sa Graham Lotz videre.

“Jeg ser 9.11-2001på de ting, vi er opptatt med, enten det er en artist, kjendis eller hvem, som er heltene på fotballbanen. Vi ser på disse menneskene, snakker om dem uten å ha den minste tanke om, at vi befinner oss på kanten av stupet, og at Verden kollapser rundt oss,” sa Anne Graham Lotz og fortsatte:

“Dette er tydeligste likhetspunktet mellom Noas dager og vår tid. I dag er vi oppslukt av overfladiske og materielle ting, mens vi ikke er opptatt av, hva som skjer i andre deler av Verden. Dersom du drar til Syria og Irak, skal jeg garantere deg, at de Kristne der har et annet fokus.

I Amerika neglisjerer og ignorerer vi Gud, og jeg så nylig en artikkel om den voksende Ateismen i vårt land. Folk vender seg bort fra kirken, og fakta er, at den Kristne kirke er i tilbakegang, i følge de siste undersøkelser,” sa Lotz, som argumenterte med, at Gud tillater, at tragedier skjer, spesielt de som er store nok til, at de blir lagt merke til nasjonalt.

"Gud bruker slike hendelser for å kalle oss tilbake til Ham igjen,” sa Billy Grahams datter videre. " Det er derfor, Gud sender oss ting for å vekke oss. Det er derfor, Gud tillater terrorister å slå til, eller tornadoer til å feie gjennom våre byer, fordi vi av en eller annen grunn ikke gir Ham oppmerksomhet, før vi er desperate,” fortsatte Graham Lotz.

“Dersom vi ikke gir Ham vår oppmerksomhet og søker Ham, vil Han tillate at ting skjer, som gjør oss så desperate, at vi roper vår nød til Ham."

"Men løpet vil snart være kjørt for oss, siden vi ikke lenger reagerer på Hans forsøk på å vekke oss, ” sier Lotz, som tror, at Amerika’s valg i tre viktige spørgsmål, som vil kunne føre Amerika til et punkt, da det ikke lenger er noen vei tilbake.

Det ene punktet er høyesteretts avgjørelse om, hvorvidt homofile ekteskap er en grunnlovsfestet rett, det andre er, hvorvidt vår regjering svikter Israel, og det tredje er spørsmålet om abort eller fosterdrap. Bare disse tre tingene alene gjør, at Gud må dømme Amerika. Dette er noe, vi kan peke på,” sa Graham Lotz og fortsatte:

“Dommen begynner med Guds eget hus, og vi behøver å sette vår menigheter i rett skikk. Vi trenger alle å komme i rett stilling overfor Gud og bekjenne og omvende oss fra vår synder. Det må også forandring til, og en forandring må begynne i menigheten, og vi må trofast be og proklamere Evangeliet og se til, at våre medmennesker blir “dobbeltfrelst”, både fra Guds dom over vår nasjon og fra Hans evige vrede i Evigheten."

“Vi deler Evangeliet, fordi mennesker, som blir ledet til Kristus i våre dager, nærmest blir frelst to ganger. Vi redder dem fra et jordisk helvete under den kommende trengselstiden, som, vi tror, er veldig nær, og vi redder dem fra et Helvete, som mennesker uten Kristus vil tre inn i, når de trer inn i Evigheten."

"Den annen død er det verste av alt, fordi man da blir adskilt fra Gud for alltid,” sier Graham Lotz, som samtidig forteller, at hjertet blør for ofrene av terroren, som rammet Kirken, da den 21 år gamle Dylann Roof kaldblodig skjøt og drepte ni mennesker i en kirke i Charleston."

“Jesus gråt. Tårene over Emanuel AME Church er i Hans ansikt, og i mitt,” skrev Anne Graham Lotz på sin Facebookside onsdag kveld.