Jimmy Carter anbefaler anerkendelse af Hamas.

Fra Bjornolav.blogspot.dk/
7. august 2013.

Kraftig reaksjon fra Sørstatsbaptistene mot Jimmy Carters forslag om å anerkjenne Hamas.

Albert Mohler (bildet), President for Sørstatsbaptistenes Teologiske Seminar, tar et kraftig oppgjør med USA's tidligere President, Jimmy Carter, som de siste dagene har kommet med et forslag om å anerkjenne terroriistorganisasjonen Hamas. President Jimmy Carter, som har vært Baptist hele sitt liv, vil anerkjenne Hamas 'som en legitim politisk aktør'.

Carter har slått seg i lag med Irlands tidligere President, Mary Robinson, og krevd, at FN's Sikkerhetsråd trekker tilbake den syv år lange blokaden og sanksjonene, som isolerer de 1,8 millioner innbyggerne på Gaza.

I denne forbindelsen vil eks-President Carter ha USA og EU med seg på å 'anerkjenne Hamas ikke bare som en militærmakt, men også politisk'. Dette har fått Albert Mohler til å reagere kraftig. Og med rette.

Hamas har ett mål: Utryddelsen av staten Israel og den Jødiske befolkningen. Det fremgår av denne terrororganisasjonens charter.

Albert Mohler sier dette om forslaget til Carter: 'Dette er et absolutt moralsk forkastelig argument'. Han legger til: 'Noe har gått forferdelig galt, når to tidligere Presidenter i to Vestlige land - nasjoner som USA og Irland - foreslår, at en terroristorganisasjon som Hamas skal bli anerkjent som "en legitim politisk aktør. Det i seg selv er en skandale'.
----------------------------------------------------------------------------------------
Vi kan normalt ikke anbefale denne blog.