Takker Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem for støtte.

Fra Frie-ytringer.com/
17. september 2014.

Premierminister Benjamin Netanyahu sendte et brev til ”Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem” sin direktør Dr. Juergen Buehler og takket den Kristne organisasjonen for dens støtte til Israel under "Operasjon Protective Edge" på Gazastripen.

«Støtten fra Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem har vært en kilde til styrke og oppmuntring for innbyggerne i Israel og soldatene, som forsvarer dem,» skriver Netanyahu i følge Israel Hayom.

Under "Operasjon Protective Edge" reiste den Kristne organisasjonen mer enn 1 million Shekel (277.000 Dollar) til ni offentlige tilfluktsrom for innbyggerne i lokalsamfunn i nærheten av grensen mellom Israel og Gazastripen, inkludert Kibbutz Kfar Aza og den sørlige beduinlandsbyen Umm Batin.

Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem sendte også hundrevis av innbyggerne i sør, inkludert mennesker med spesielle behov og utsatte ungdommer, på ferier i Israel og i utlandet, og tilbød dem en flukt fra uopphørlige rakettangrep.

Organisasjonen har også sendt mat og klær til Israelske soldater, som slåss i Gaza, organisert offentlige diplomatiske kampanjer for Israel utenlands og holdt pro-Israel rally over hele verden, blant annet i Tyskland, Tsjekkia, Finland, Irland og Sør-Afrika, skriver den Israelske avisen.

Netanyahu takket ICEJ for organisasjonens «vennskap og generøsitet under hele "Operation Protective Edge", og for organisasjonens pågående arbeid i Israel og rundt om i verden, på vegne av folket og staten Israel.»

Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem er svært aktiv også i Norge.