Forvent ikke, at PLO-leder Abbas skal underskrive noget.

Fra News that matters.
19. februar 2014.

Premierminister Ehud Olmert mødtes 36 gange med PA Præsident Mahmoud Abbas og kunne ikke nå til enighed med ham.

Det er Shlomo Avineri’s ord. Han er forfatter og professor i statskundskab ved det Hebraiske Universitet i Jerusalem, og har også haft tjeneste som Generaldirektør for Israels Udenrigsministerium.

Olmert var parat til at gå videre end nogen anden Israelsk leder for at opfylde Palæstinensernes krav, men da Olmert foreslog, at Abbas skulle underskrive et dokument, der indeholdt de Israelske indrømmelser, afslog han det.

Det er præcis det samme som det, der skete i 1995 i samtalerne med Abbas ved Yossi Beilin. Der blev aldrig nogen Beilin/Abbas-aftale. Der var kun et papir, der udstak de Israelske indrømmelser.

Abbas vil snakke så længe forhandlingerne er designet til at føre Israel til at gøre flere og flere indrømmelser. Så vil han få forhandlingerne til at gå i stå, så de kan blive genstartet i fremtiden "der, hvor de slap", med alle de tidligere Israelske indrømmelser inkluderet, og ingen indrømmelser fremsat fra den Palæstinensiske side.

Source: The Ha'aretz

Kommentar:
Hvis den nuværende konflikt handlede om land, ville der have været fred for længe siden. I 1991 tilbød Israel at give PLO 96 procent af Judæa og Samaria og endda kontrol over Østjerusalem. PLO-leder Yasser Arafat valgte at fortsætte med Jihad i et forsøg på at ødelægge staten Israel. Mere end 1.000 Jøder blev brutalt myrdet under den Anden Intifada.

For PLO kan der ikke være nogen anden "gud" end "allah". Der kan ikke eksistere en Jødisk stat i Mellemøsten, og alle Jøder skal underordne sig budskaberne fra Muhammed. Dette er grunden til den fortsatte Jihad mod staten Israel.

Ideologien bag denne voldelige religiøse dagsorden findes i Koranen. Koranen nægter også, at Gud har en Søn, der er ligeså meget Gud som Ham selv.

Det gør Islam til en fæstning for den kommende Antikrist - en lovløs mand, der vil tilbyde at opfylde den plan, der blev lagt i de dybeste dele af afgrunden: En total ødelæggelse af det Jødiske hjemland og udryddelse af al Bibelsk Kristendom.

Vær vis. Afvis og afslør denne ondskab.