Jordanske parlamentsmedlemmer ønsker diplomatisk krig med Israel.

Fra News that matters.
27. februar 2014.

"Sikkerhedsstyrkerne er nødt til at forstå – Tempelbjerget er vores," siger MK Feiglin, der kom med et lovforslag om at anvende Israelsk suverænitet over det hellige sted.

Spændingerne mellem Israel og Jordan steg i onsdags på grund af Likud MK, Moshe Feiglin’s lovforslag om at standse Israels praksis med at forbyde Jødisk bøn på Tempelbjerget.

Knessets diskussion tirsdag om forslaget forårsagede tumult i det Jordanske parlament, hvor 86 ud af 150 parlamentsmedlemmer onsdag stemte til fordel for udvisning af Israels ambassadør i Kongeriget, Daniel Nevo, og hjemkaldelse af Jordans udsending til Israel, Walid Obeidat.

"Dette skete i protest mod Knessets debat. Det er op til regeringen at handle i overensstemmelse med afstemningen. Hvis det ikke sker, vil vi overveje et mistillidsvotum," sagde Khalil Attieh, en fremtrædende deputeret i Underhuset. AFP.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Ikke overraskende beder Muslimer med bagdelen vendt imod Klippemoskeen, når de udøver deres religiøse ritualer. De vender sig mod Mekka. Det er der, deres hjerte er. De er ikke loyale over for den Zionistiske stat Israel, og bekymrer sig ikke om det, der ikke er helligt for Islam.

Da Kongeriget Jordan besatte Jerusalem fra 1948-1967, blev alle Synagoger i øst-Jerusalem ødelagt. Alle Islamiske krav på byen Jerusalem er krænkende for de sandhedssøgende.

Den Jødiske Kong Davids by er aldrig blevet betragtet som en vigtig del af den Islamiske tro - ikke før Jødernes Zionistiske hjemkomst omkring 1880 e.Kr. Byen Jerusalem er ikke engang nævnt i Koranen. Ikke en eneste gang.

Jerusalem er Israels Guds by. Han sendte sin enbårne Søn til denne by for at dø for Verdens synder. Denne Søn kommer tilbage som Løven af Juda og opslår sin domstrone i Jerusalem - højst sandsynligt på det Islamisk-besatte Tempelbjerg.