Ukraine tiltræder Gog/Magog-alliancen.

Fra Stevenmcollins.com
December 2013.

Der har været meget i medierne om Ukrainere, der går ind for EU. De demonstrerer og ønsker, at deres nation skal have et tættere bånd til EU og Vesten. Men deres regering har allerede ignoreret dem.

Mens al opmærksomheden har samlet sig om, hvorvidt Ukraine ville trække sig imod EU eller Rusland, har Ukraine allerede underskrevet en meget tæt, gensidig forsvarspagt med det Kommunistiske Kina. Denne nation er der profeteret om som en af de vigtigste nationer i Gog/Magog-alliancen i de sidste dage af vores tidsalder (Ezekiel 38-39).

Det første link beskriver præcist, hvordan Ukraine i en betydelig periode har haft et stærkt militærforhold til Kina. Ukraine har i år forsynet Kina med store mængder militært isenkram, herunder jetmotorer, Kinas første hangarskib og Verdens største amfibiekøretøjer.

Men Ukraine har nu underskrevet en meget vigtig aftale, der erklærer, at Ukraine og Kina er "strategiske partnere", og Kina har endog lovet at medtage Ukraine under sin nukleare forsvarsparaply – et meget betydningsfuldt skridt. For at gennemføre dette, vil Kina næsten helt sikkert være nødt til at placere nogle Kinesiske atomvåben i Ukraine.

Alle Kinesiske atomvåben, der bliver placeret i Ukraine for at gennemføre den Kinesisk/Ukrainske pagt, vil naturligvis direkte true de Europæiske NATO-lande. Måske vil de Europæiske NATO-lande så endelig begynde at indse, hvor sårbare de i virkeligheden er overfor Rusland, Kina, Hviderusland og nu Ukraine, og så begynde at træffe foranstaltninger for at øge deres oversete militærstyrker.

Så mens Verdens-mediernes opmærksomhed har været rettet mod de Ukrainske demonstranter, der ønsker tættere bånd til EU, har den Ukrainske regering roligt underskrevet en strategisk alliance med Kina, et af de primære medlemmer i den profeterede Gog/Magog-alliance. Verdens-medierne har i de fleste tilfælde ignoreret denne yderst vigtige pagt.

Åh ja, Ukraine har også indgået en større aftale med Rusland. Den nye aftale trækker Ukraine tættere på Rusland, og Rusland skal give Ukraine gode rabatter på Russisk energi. Rusland har desuden en aftale om at købe Ukrainske obligationer for et velvoksent beløb, og tilsyneladende får Rusland en særlig adgang til Ukrainske ressourcer (Se andet link).

Så kan de Ukrainske protester fortsætte en stund endnu og få opmærksomhed i medierne. Men det er ikke andet end larm og raseri. Ukraine har tiltrådt Gog/Magog-alliancen. Som en del af det gamle Sovjetunionen og en del af Ruslands "nære udland" var det næsten uundgåeligt.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25411118
--------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Ruslands flag hejst over ukrainsk parlament på Krim-halvøen