Leder fra Det Muslimske Broderskab møder Obama i Det Hvide Hus.

Fra Endtimeheadlines.
6. februar 2014.

Et højtstående medlem af Det Muslimske Broderskab mødtes for nylig med Præsident Barack Obama i Det Hvide Hus. Det forårsagede et ramaskrig fra kritikere af den Globale Islamiske organisation.

Anas Altikriti, en Britisk Toplobbyist for Det Muslimske Broderskab, hvis far er leder af det Muslimske Broderskab i Irak, mødtes for nyligt med Præsidenten og Vicepræsident Joe Biden. Han var i delegation, der diskuterer problemerne i Irak.

Altikriti, hvis arbejde har været bundet til Hamas, kan ses smilende på det billede, som Det Hvide Hus har frigivet, mens han står ved siden af foredragsholderen for det Irakiske Parlament, Usama al-Nujaifi, der er afbilledet, mens han giver hånd til Præsident Obama i Roosevelts værelse i Det Hvide Hus. Mødet blev først fremhævet af bloggen Harry's Place.

Obama administrationen er blevet kritiseret for at række hånden ud til Det Muslimske Broderskab, den internationale Islamiske organisation, hvis medlemmers korte regeringstid i Egypten blev støttet af Det Hvide Hus.

Nujaifi, Altikriti og andre medlemmer af den Irakiske delegation var i byen sidst i januar for at diskutere al Qaeda’s voksende tilstedeværelse i Irak. Det rapporteredes, at Nujaifi havde mødtes med Præsident Obama to gange, selvom det er uklart, om Altikriti ledsagede ham begge gange.

"Præsidenten hilste på foredragsholderen, Osama al-Nujaifi, Rådsrepræsentant i Irak, da Obama kikkede ind ved Vicepræsident Joe Bidens møde med ham i Roosevelts rum i Det Hvide Hus," står der ved billedet fra Det Hvide Hus, der tydeligt viser Altikriti stående ved al-Nujaifi’s højre side. More.