"Mere beskidte end Jøderne."

Fra Jihadwatch.org/
13. februar 2013.

New York: Samling for Det Muslimske Broderskab langer ud efter Saudierne som "mere beskidte end Jøderne."

Der findes ingen større fornærmelse mod de Islamiske racister, da Koranen udpeger Jøderne som "de heftigste i hadet mod de troende" (5:82). Den beskriver dem som forbandede, intrigante mod Allah og Muslimerne, og aldrig til at stole på eller være venner med (jf. Koranen 5:51).

Det had, som denne samling for det Muslimske Broderskab uden videre udtrykker, er således overhovedet ingen overraskelse. Det, der er en overraskende, er den kedelige accept af dette had hos det Amerikanske Venstre, selvom de benævner sig selv som moralsk overlegne overfor deres fjender, og hævder at repræsentere sand medfølelse og næstekærlighed.

"IPT Video rapporterer: NYC: Pro-Morsi-samling langer ud efter Saudierne som ”mere beskidte end Jøderne," fra IPT nyheder, 13. februar:

Egyptiske Amerikanere, der går ind for demokrati og menneskerettigheder (EADHR), har arrangeret samlinger i hele landet siden sidste sommer, hvor de kræver Det Muslimske Broderskabs politiker, Mohamed Morsi, genindsat som Egyptens Præsident. Disse samlinger har normalt vist en grad af disciplin med sange, der kræver demokrati og udtrykker kærlighed til Morsi selv uden at nævne Det Muslimske Broderskab.

En samling den 8. februar udenfor det Saudiarabiske Konsulat i New York City fokuserede heller ikke på den Islamiske gruppe. Men sange og indlæg på Arabisk beskyldte Saudierne for Egyptens politiske situation, og nogle opfordrede Allah til at ødelægge det Saudiske styre, ide de påstod, at de prøver at "sælge Egypten til Jøderne."