Opdatering om de sultende "Palæstinensere".

Fra Jihadwatch.org/
21. februar 2014.

Hamas tester anti-fly missiler mod Israel.
Mens Barack Obama og John Kerry presser Israel til at gøre stadig mere selvdestruktive indrømmelser til "Palæstinenserne", driver Hamas voldelig Jihad.

Uanset hvordan, så står Israel overfor Jihad. Selv Obama og Kerry kan på dette tidspunkt ikke tro, at deres forhandlinger vil bringe nogen form for varig fred mellem Jihadisterne og Israel. Men de mener sandsynligvis, at forhandlingerne vil give dem stemmer og donorer.

Imidlertid er det interessant at se, at man ved en sådan indsats i "verdens største koncentrationslejr" får så sofistikerede våben.

"Hamas tester antifly-missiler mod Israel," IPT News, 21. februar:
Mens Israel og Den Palæstinensiske Myndighed er engagerede i fredsforhandlinger, fortsætter Hamas med at styrke sin militære kapacitet til næste runde af kampen mod Israel. Al-Monitor rapporterer, at Palæstinensiske terrorister har gennemført en felttest, idet de sidste måned affyrede et antifly-missil mod et Israelsk fly, der kredsede over Gaza’s østgrænse.

Missilet ramte ikke det tilsigtede mål, og blev i korte træk rapporteret til pro-Hamas-medier; men hændelsen blev ikke rapporteret af Israelske aviser.

Israel indgav en formel klage til De Forenede Nationer, efter der blev affyret raketter ved tidligere Premierminister Ariel Sharon’s begravelse, men kilder i Gaza hævdede, at det var en test af et antifly-missil, rapporterede Al-Monitor.

Izz ad-Din al-Qassam-brigaderne, Hamas' militære fløj, pralede før af, at deres anti-luftskyt’s evner har ændret magtbalancen i forhold til Israel. Terrororganisationen hævder, at de har skadet en Israelsk helikopter og nedskudt en væbnet overvågnings-drone.

Selv hvis disse rapporter er opdigtede, er det klart, at Hamas desperat forsøger at styrke deres militære kapacitet. I september afslørede al-Qassam-brigaderne, at de besad SA-7 anti-fly-missiler. Israelske militærkilder var klar over denne væsentlige udvikling, og gav sammenbruddet af Gadhafi-styret i Libyen skylden for spredningen af sådanne avancerede våben til Gaza.

SA-7 missilerne blev fremvist ved en militærparade sammen med lette maskingeværer, sniper-rifler, missil-drevne granater og tunge våben, fastgjort til firehjulstrækkere.

Derudover gennemgik Al-Monitor et militær-dokument fra en "luftforsvarsenhed" i en af Gaza’s fraktioner, som påstår, at hovedformålet med at erhverve sig antifly-våben er at neutralisere det Israelske luftvåben. Men strømmen af sådanne våben er blevet bremset, siden Egypten ødelagde tunnelerne langs grænsen til Gaza.

Tidligere i denne uge rapporterede "Times of Israel", at Hamas brugte en mellemmand til at fortælle Jerusalem, at de "ingen interesse havde i at fremme konflikten med Israel, men ønskede tilbageholdenhed fra Israels side." For nuværende.

Alle andre tegn viser, at Hamas fortsat tænker mere på at forberede den næste konfrontation med Israel, end på at forbedre livet for Palæstinenserne i Gaza.