Parlamentsmedlem: ’Koranen siger, at vi skal massakrere Jøderne’.

Fra Ordetogisrael.dk/
25. marts 2014.

Jøderne er en ond »bande«, der står bag korruptionen i Verden og antænder »krigens ild«. Derfor skal Muslimer ikke anerkende Israel eller en Jødisk stat.

Tværtimod indikerer Koranen, at »vi skal massakrere dem for at nedbryde dem og forhindre dem i at så korruption i Verden«.

Disse uhyggelige og anti-Semitiske udtalelser kommer fra Yunis Al-Astal. Han er Muslimsk prædikant og valgt til det Palæstinensiske parlament for Hamas i Khan Yunis i Gazastriben.

Hans tale blev transmitteret af Hamas’ tv-station Al-Aqsa tidligere i marts. Organisationen MEMRI, der overvåger Arabiske medier, har lagt et uddrag af talen ud på internettet med engelske undertekster.

Al-Astal siger, at Jøderne igen må tildeles den ydmyge status som »dhimmi«, det vil sige mindreværdige borgere i islamiske samfund. De må også pålægges at betale »jizya«, en særlig skat på vantro, hvis de vil leve i et Islamisk samfund. Alt dette gælder dog ikke Palæstina, fordi Jøderne her er »besættere«. Derfor kan de i Palæstina ikke engang få den nedværdigende status som dhimmi, men skal åbenbart bare udslettes.

Al-Astal har tidligere fremsat meget hadfulde udtalelser mod både Jøder og Kristne i Vesten. Han kalder Jøder for »abers og svins brødre«. I 2008 forudsagde han, at Rom som »korsfarernes hovedstad« vil blive erobret af Muslimer, der vil sprede Islam over hele Europa.