"Israel vil snart forsvinde"

Fra Miff.no/
3. maj 2014.

En Imam fra Klippemoskeen i Jerusalem kom med flammende oppfordringer om å ødelegge Israel, da han besøkte Italia i forrige uke.

Imam Raed al-Danna deltok på en Islamsk konferanse i Milano, da han kom med uttalelser om, at Israel vil forsvinne, slik at byer langt innenfor 1948-grensene vil ”frigjøres”. Han oppfordret Arabiske land til å sende sine hærstyrker mot Israel. Blant landene han utfordret konkret til å ta del i angrepskrigen, var Egypt og Jordan, som Israel har fredsavtaler med.

Talen ble tv-overført av al-Jazeera, og Memri har oversatt uttalelsene til Engelsk. Her kan du se video med Engelske tekster.

- I Gaza er det store og stolte menn, som har sine føtter godt plantet på bakken, som har innsett, at mørket og den Jødiske staten vil forsvinne, og at morgensolen vil skinne på Palestina, sier Imamen som har sitt daglige virke i Klippemoskeen på Tempelhøyden i Jerusalem.

Vi venter på hærene
- Vi vil vende tilbake til havet ved Jaffa, til sanden ved Haifa, til palmetrærne ved Beit She’an, og til fjellene ved Lod (byen utenfor Tel Aviv, der Ben Gurion flyplass befinner seg) og Rama, proklamerte al-Danna.

- Vi venter på de seirende legioner. Vi venter på hærene fra Tunisia, fra Jordan, fra Egypt, fra Irak, fra Maghreb (Nord-Afrika), og fra Hijaz (Saudi-Arabia og Jemen), fortsatte han.

- Vi venter på en Muslimsk leder, hvis stemme vi lengter etter å høre, som vil rope til frigjøringshærene i Klippemoskeens forgård, sa han.

- Dere vil måtte be ettermiddagsbønnen bare i Safed, Haifa eller Jaffa. Dere vil måtte be ettermiddagsbønnen bare i Lod eller Rama, ropte han til folkemengden.

Etter dette viser videoen, hvordan en person i mengden får med seg forsamlingen i taktfast roping av “Allahu Akbar”.