Peres forærede PLO en "fredsaftale."

Fra News that Matters.
7. maj 2014.

Den Israelske Præsident siger, at Abbas gik med til en fredsaftale i 2011, men Premierminister Netanyahu stoppede de sidste møder i Amman.

Den Israelske Præsident Shimon Peres sagde tirsdag, at Premierminister Benjamin Netanyahu i 2011 blokerede en fredsaftale, som han hemmeligt havde forhandlet med Palæstinensernes leder Mahmoud Abbas.

Peres sagde, at han og Abbas havde færdiggjort et udkast til aftale på en række hemmelige møder i nabolandet Jordan, men forslaget blev afvist af Netanyahu’s højreorienterede regering.

"Vi havde været igennem alle punkterne, og aftalen var klar," sagde Peres til Channal Two TV, Israel, i et interview i anledning af Israels Uafhængighedsdag.

"Netanyahu sagde til mig, at jeg skulle vente et par dage, da han troede, at Tony Blair kunne opnå et bedre tilbud," sagde Peres med henvisning til den tidligere Britiske Premierminister, der er udsending for Mellemøstens Fredsskabende kvartet, EU, Rusland, FN og USA.

"Dagene gik, og der kom intet bedre tilbud."

Det var ikke første gang, at de hemmelige forhandlinger mellem Peres og den Palæstinensiske leder blev afsløret. I august 2011 sagde Abbas ved et møde i det regerende Fatah, at han havde haft fire forhandlingsrunder med den Israelske Præsident, som var en af arkitekterne i 1993 bag Oslo-aftalen, der etablerede Den Palæstinensiske Myndighed.

"Efter de første fire møder blev et femte møde planlagt i Amman, men Shimon Peres undskyldte sig og sagde til mig: "Jeg er ked af det, men regeringen accepterer ikke det, vi har forhandlet, og der er intet mere, jeg kan gøre".

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Langsomt er det ved at blive afsløret, at det Jødiske folk bliver forrådt af sine egne ledere. Ikke af Premierminister Benjamin Netanyahu, men af Præsident Shimon Peres.

"Hemmeligt at forhandle" såkaldte fredsaftaler, finder sted hos Ordensbrødrene, som arbejder for Pavedømmet. Shimon Peres er en af dem.

Den nuværende Præsident i Israel var en af arkitekterne bag "Oslo-krigsprocessen". Trods Peres’ tilbud om at forråde Zionismen og den stat, han tjener, har Israel overlevet. Hvis Peres havde fået sin vilje, ville balkaniseringen af Israel have været fuldstændig, og raketter fra Ram’Allah’ ville flyve ind i det centrale Israel.

Lad os bede om, at Shimon Peres må omvende sig og blive frelst ved Yeshua Messias. Ligeledes Benjamin Netanyahu. Lad os også bede om, at den Israelske regering vil forblive tro mod Bibelsk Zionisme, baseret på den kendsgerning, at Israels Gud står bag genoprettelsen af vore dages Israel.

Skrevet af Ivar