Falsk nådelære kan tage livet af millioner af troende.

Fra Bjornolav.blogspot.dk/
11. december 2012.

I en artikkel publisert på nettsiden til det anerkjente magasinet Charisma, kommer Steve Hill (bildet), Evangelisten fra vekkelsen i Brownsville i Pensacola, med en kraftig advarsel mot en stor forførelse, han ser komme mot Kristi kropp.

Bakgrunnen er, et syn Steve Hill så for noen få dager siden. Han så et stort snøskred, som veltet inn over menigheten. Jeg skal ikke referere synet. Men jeg skal gjengi, hva denne vranglæren representerer:

"Pastorer og bibellærere verden over har bukket under for vranglære, som inkluderer 'universell forsoning', 'at mennesket er guder', de utfordrer Skriftens pålitelighet, inkludert at de løfter bort alle grenser, og gjør krav på Hans forunderlige nåde, på en slik måte, at den egentlig betyr 'forunderlig frihet'.

Du er fri til å leve i følge dine egne ønsker. Lyder ganske kjent, ikke sant? "I de dager var det ingen konge i Israel. Enhver gjorde det som var rett i egne øyne". (Dom 17:6)

Steve Hill forteller, at han møtte 'en åndelig leder' her om dagen, som sa: 'Dere gutta tilhører det gammeldagse hellighetsfolket, vi er det moderne nådefolket. Dere er bundet, mens vi kan gjøre, hva vi vil'.

Steve Hill advarer mot, at de mest dedikerte troende kan bli forført, slik Jesus sa: "For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for å føre også de utvalgte vill, om det var mulig". (Matt 24,24)
-----------------------------------------------------------
Læs desuden: En falsk nådelære.
-----------------------------------------------------------
Vi kan normalt ikke anbefale denne blog.