Israel lancerer Bibelen på fremmedsprog.

Fra Ordetogisrael.no/
29. juni 2014.

Messiansk bibelselskap i Israel lanserer hjemmeside med Bibelen på Hebraisk, Engelsk, Arabisk og Russisk.

Bibelselskapet i Israel, som er den Messianske drevne Israelske gren av den globale United Bible Societies, har lansert et nytt nettsted, for å hjelpe Israelere av alle bakgrunner til å studere Guds Ord.

Nettstedet, som du finner på: haktuvim.co.il, gir enkel tilgang til Bibelen på Engelsk, Hebraisk, Arabisk og Russisk, samt inkluderer daglige andakter og aktuelle studieguider på de fire nevnte språk.

Israel Today har tidligere rapportert opplysninger fra den internettbaserte evangeliseringgruppen "One for Israel", som viste til en signifikant økning i antall Israelere, som søker på nettet, når det gjelder trosspørsmål, og spesielt når det gjelder Yeshua - Jesus.

Bibelselskapet i Israel har lenge vært i forkant av evangeliseringsarbeidet i den Jødiske staten. For to år siden sendte "One for Israel" et skinninnbundet eksemplar av Bibelen, inkludert Det Nye Testamente, til hver enkelt medlem av det Israelske Knesset.

Mange Knessetrepresentanter protesterte høylytt, da de mottok denne Bibelen, inkludert Det Nye Testamentet, mens andre uttrykte sin takk til Bibelselskapet.