Underholder vi os til døde?

Fra Endtimeheadlines.org/
6. april 2014.

Uanset om vi er klar over det eller ej, er vi alle mere påvirkede af underholdningsindustrien, end vi tror. Da jeg var dreng, var en af de mest vovede ting, jeg kan huske, at jeg så på TV, Miss Kitty på Gunsmoke. Bare et årti senere var langt mere tydelige og vovede scener hverdagskost. Nu er det nok at se reklamer på TV eller trailere for film, før man rødmer.

Ligesom en frø i kogende vand er vor kultur ufølsom overfor umoral og udskejelser. Ja, vi har endog mistet enhver antydning af moralske grænser.

Bibelen siger om ugudeligheden i de sidste tider:

”Men det skal du vide, at i de sidste dage skal der komme hårde tider. For da vil mennesker blive egenkærlige, pengeglade, pralende, overmodige, fulde af hån, ulydige mod deres forældre, utaknemlige, spottere, ukærlige, uforsonlige, sladderagtige, umådeholdne, brutale, fjender af det gode, forrædere, fremfusende, hovmodige, de vil elske nydelser højere end Gud; i det ydre har de gudsfrygt, men de fornægter dens kraft. Hold dig fra dem!"

"Til dem hører nemlig de, der sniger sig ind i husene og får magt over kvinder, der er belæssede med synder og lader sig lede af alle mulige lyster, og som altid vil lære, men aldrig lærer sandheden at kende."
......

"Men de skal ikke få mere fremgang, for det skal blive klart for alle, hvor vanvittige de er, sådan som det også skete med de to andre.” (2 Tim. 3:1-9).
-------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Hver tredje dansker vil have rockkoncert i kirken