Gren af ”Den Presbyterianske Kirke” hævder: "Zionisme er problemet."

Fra Endtimeheadlines.
11. februar 2014.

I årevis har forskerne drøftet de komplicerede årsager til den Israelsk-Palæstinensiske konflikt, men for ”Israel Palestine Mission Network” i Den Presbyterianske Kirke (USA) stammer problemet fra en enkelt ting: Zionismen.

I "Zionisme Unsettled", en ny studievejledning om Israel, udgivet i januar til 2,4 millioner medlemmer af ”Den Presbyterianske Kirke” i USA, udtrykker IPMN tydeligt sin sag: Zionismen er problemet.

Zionismen ødelægger både de oprindelige Palæstinenseres liv og de rige Jødiske samfund over hele kloden i en racistisk fejlfortolkning af Guds Ord på linje med "den kristne overbevisning om de særtilfælde, der har bidraget til det Nazistiske Holocaust, folkedrabet på de hjemmehørende Amerikanere og utallige andre tilfælde af tragisk brutalitet."

Desuden hævder IPMN’s bog, at de Amerikansk/Jødiske samfund aktivt undertrykker al uenighed om den Zionistiske beretning, og drager fordel af "mange Amerikanske liberale Jøders uvidenhed og passivitet."

IPMN er en Presbyteriansk-gruppe i USA, der blev etableret i 2011 for at udforske Zionismens historie og lære. Den har arbejdet tæt sammen med den officielle partner: Sabeel Ecumenical Liberation Theology Center”, en Kristen Palæstinensisk organisation, der tilskynder til afvikling af Israel, og støtter den tankegang, at "Jesus Kristi lidelser i hænderne på en ond politisk og religiøs magt for to tusind år siden bliver udlevet igen i Palæstina" som følge af Israels politik. More.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Israel står og falder med dens Zionistiske overbevisning.