Terroren i Paris: Det sanne ansikt til ekstrem Islamister, som underkaster seg Koranens ord.

Fra Sokelys.com/
7. januar 2015.

Den blodige terroraksjonen mot det Franske satire-magasinet, Charlie Hebdo, blir møtt med skarpe fordømmelser fra politiske ledere over hele den Vestlige verden.

12 mennesker er drept, og tjue skadd er resultatet av, at ravgalne og Allah Akbar skrikende Islamister går berserk med tunge våpen i Franske avisredaksjoner. Dagens angrep er også et angrep på ytringsfriheten og de verdier, den Vestlige kultur setter høyt.

Dette er en av karikaturene, som ble publisert av det Franske magasinet tidligere i denne uken. I sympati med de døde og skadde legges denne karikaturen ut. En av dem, som i dag har omtalt dagens groteske terrorhandling i Paris, er debattanten Knut Nygaard, som blant annet skriver dette i et innlegg på Verdidebatt.no:

“Jeg er dessverre en av dem, som har gjort klart til kjenne, at Mangfoldssamfunnet har en stor utfordring, og det er Islam iblandt oss. Jeg har og tatt til orde for, at Mangfoldssamfunnet vil føre til Brytningssamfunnet, som vil føre til Kaossamfunnet, som vil føre til..”