Hamas-talsmand udtaler sig.

Fra Sokelys.com/
Juli 2014.

Hamas talsmann: Vi ønsker flest mulig sivile ofre og bruker derfor kvinner og barn som menneskelige skjold.

NRK og Sidsel Wold er nå i full gang med demonisteringen av den israelske militæroperasjonen men unnlater å fortelle at Hamas bevist bruker sivile som menneskelige skjold.

NRK, også omtalt som ARK, er nå i full gang med demoniseringen av Israel over krigen, som raser mellom Israel og ulike Gaza-baserte Palestinske terrororganisasjoner. Mens statskanalen bevist unnlot å omtale rakettangrepene i forkant av den pågående militæraksjonen, går propaganda-apparatet nå for full styrke, og Sidsel Wold, Odd Karsten Tveit og legen Mads Gilbert utgjør sammen et formidabelt og effektivt team i statskanalens demoniseringskampanje av Israel.

Bilder av ødelagte byginger og oppsvulmede dødstall, selvfølgelig fra Palestinske kilder utgjør ingrediensene i NRKs nyhetsrapportering. Det, man ikke forteller, et, at Hamas beordrer sivile til å klatre opp på takene på eventuelle mål, for å danne menneskelige skjold, -og samtidig forsøke å skape høye sivile tapstall.

I to videoer ser vi, hvordan Hamas talsmann Samu Abu Zuhri oppfordrer sivile til å klatre opp på takene fra bygninger, som Hamas bruker som våpenlagre og utskytningsramper, slik at de danner et menneskelig skjold for å forhindre at det Israelske flyvåpenet angriper bygningen.

Dette er noe, hverken Sidsel Wold eller Odd Karsten Tveit tar seg bryet med å omtale. I stedet omtales Israel som den grusomme part i konflikten og de massive Palestinske rakettangrepen nevnes ofte i bisetninger. “Hamas bruk av sivile som menneskelige skjold er kynisk, ondskapsfullt og vitner om en terrororganisasjon, som ofrer kvinner og barn for å få ram på den Jødiske staten.En annen skitten policy, den Palestinske terrororganisasjonen anvender, som heller ikke Norsk TV gjør noen sak ut av, er, at Palestinerne bevist bruker sivile områder som baser og utskytningsramper for sin terror mot Israel. Dette er igjen et bevist valg for å skape flest mulig Palestinske sårede og døde.

At Norske media bevist unnlater å fortelle om dette, viser hvor pro-Palestinske og venstrevridde NRK og mange Norske aviser er.