Hamas - med egne ord...

Fra Jyllands-posten.dk/blogs/
18. juli 2014.
Af Søren Espersen.

Jeg har besluttet mig til i min blog i dag helt at overlade ordet til Hamas... Det skal nemlig ikke hedde sig, at jeg kun tænker på at fremhæve det, Israel siger...(!) Så - værs'go, Hamas: Fortæl jeres politik med jeres egne ord:

2. maj, 2011 Ismail Haniyeh, leder af Hamas i Gaza - som kommentar til USAs drab på Osama Bin Laden
"Vi betragter dette som en fortsættelse af den Amerikanske politik, som er baseret på undertrykkelse af Muslimer og Arabere ved at udgyde Muslimsk og Arabisk blod.... Vi fordømmer mordet på en hellig Arabisk kriger. Vi beder til Allah om at vise ham nåde sammen med de troende og martyrerne."

8. april 2011 Prædiken af Atallah Abu Al-Subh, fhv. kulturminister, på Al-Aqsa TV, den 8. april, 2011
"Den, som bliver dræbt af en Jøde, modtager to martyrers belønning, fordi den samme ting, som Jøderne gjorde mod profeterne, blev gjort mod ham." "Jøderne er den mest vederstyggelige og foragtelige nation, som kravler på denne jords overflade, fordi de har udvist fjendskab mod Allah" "Allah vil dræbe Jøderne i det helvede, der kommer - ligesom de dræbte de troende i dette helvede på jorden." "Jøderne dræber enhver, som tror på Allah. De ønsker ikke fred nogetsteds på jorden"

28. februar, 2011 "Statement" fra Hamas Regeringen om FNs planer om at inkludere Holocaust i læseplanerne for Palæstinensiske flygtninge
“Hamas kan ikke tilslutte sig læseplaner, som har til hensigt at forgifte vore børns sind. Holocaust-studier i flygtningelejre er et foragteligt plot, som kun tjener Zionisternes sag - således at deres slagteri af det Palæstinensiske folk kan retfærdiggøres."

11. november, 2011 Hamas-talsmand Halil Al-Hayya, i avisen Al-Hayat newspaper
"Løgnen om det Zionistiske Holocaust smuldrer overfor de utallige Holocausts, som Zionisterne har begået i Beit Hanoun, al-Fakhoura og andre steder i Palæstina." "Palæstina er Islamisk fra floden til havet, som forener Palæstinenserne. Jøder har ingen ret til at være her - med undtagelse af de Jøder, som boede her før Den Første Verdenskrig..."

15. juni, 2010 Hamas-leder Mahmoud al-Zahhar på "Future News TV"
"Vi har befriet Gaza, men har vi anerkendt Israel? Har vi opgivet vort land, som blev besat i 1948? Vi kræver befrielse af Vestbredden og etableringen af en stat på Vestbredden og Gaza - med Jerusalem som hovedstad, men uden at anerkende Israel. Dette er det afgørende: Uden at anerkende den Israelske fjende på én eneste tomme land..."

"Vor plan for det første er at at etablere en stat - men dernæst følger at få hele Palæstina. Jeg vil sige dette højt og tydeligt, så at ingen kunne finde på at beskylde os for politisk strategi: Vi vil aldrig anerkende den Israelske fjende!"

12. april 2007 Dr. Yussuf Al-Sharafi, Hamas-official
"... Jødedommen ønsker ikke hverken fred eller stabilitet, for det er en tro, som er baseret på mord: "Jeg myrder, ergo er jeg!"... Israel er kun baseret på blod og mord for at kunne eksistere, og det vil, med Allahs vilje, forsvinde igennem blod og martyrer."

20. april 2007 Sheikh Dr. Ahmad Bahar, fungerende formand for "Palestinian Legislative Council"
"Dette er Islam, det Islam, som altid var forud for sin tid, når det drejer sig om menneskerettigheder - men vor nation blev besudlet med den kræft-knude, som er Jøderne...

Vær sikker på, at Amerika er på vej til total ødelæggelse. Amerikanerne forbløder i Irak og Afghanistan. Amerika bliver besejret, og Israel bliver besejret i Libanon og Palæstina... Giv os sejren over dette samfund af ugudelige...

Allah, tag Jøderne og deres allierede. Allah, tag Amerikanerne og deres allierede. Allah, udryd dem totalt, og efterlad ingen af dem i live..."

3. februar 2006 Khaled Mashaal, Hamas-leder Al-Hayyat al-Jedida
"Hamas vil aldrig nogensinde anerkende legitimiteten af den Zionistiske stat, som blev til på vores jord."

25. januar 2006 Mahmoud Zahar, Hamas-leder i Ha'aretz
"Hamas vil ikke ændre et eneste ord i vores forfatning - heller ikke der, hvor det fremgår, at den Zionistiske stat skal ødelægges."

20. januar 2006 Ismail Haniyah, Hamas' leder ved et valgmøde i Gaza, Reuters
"De har forsøgt at presse Hamas til at standse kampen og til ikke at bruge våben. De har forsøgt at presse Hamas til at opgive sin strategi. De har forsøgt at presse Hamas til at anerkende Israel. Men vi giver aldrig op. Vi vil ikke ændre en tøddel ved vore principper og ved vor strategi."

20. januar 2006 Ismail Haniyah, Hamas' leder ved et valgmøde i Gaza, Gulf Daily News, Bahrain
"Hamas' strategi ændrer sig aldrig. Hamas vil for altid være trofast overfor Jihad, overfor kampen, overfor våben, overfor Palæstina og overfor Jerusalem."

17. januar 2006 Mahmoud Zahar, Hamas-leder i Palestinian TV, January 17, 2006, Newsday
"Vi vil aldrig nogensinde anerkende den Israelske fjende. Ej heller hans ret til at være vores nabo. Ej heller til at eje en eneste tomme af vores land. Vore principper er klare: Hele Palæstina er "Waqf" (Islamisk land), som aldrig kan gives bort."

11. oktober 2005 Dr. Mahmoud Zahar, interview med elaph.com, MEMRI
"Vi er en del af Allahs løfte om, at Islam vil brede sig til Palæstina og til ethvert hjem på jorden - med en spådom om, at Allahs magt vil føre til udryddelsen af de vantro. Hamas fører denne plan ud i Gaza, på Vestbredden og på 1948-territorierne. Det er det, Allah vil."

16. september, 2005 Sheik Nizar Rayan, Hamas' "politiske talsmand" ved et rally i Gaza, Al-Jazeera TV, MEMRI
"At fjenden nu har forladt Gaza betyder ikke, at kampen nu er til ende. Vi standser ikke før Vestbredden, før Jerusalem og før hele Palæstina nu er vort. Vi skelner ikke imellem, hvad der blev besat i 1940erne, og hvad der blev besat i 1960erne. Vores Jihad fortsætter, og vi har stadig lang vej"

16. september 2005 Mushir al-Masri, Hamas-talsmand ved et rally i Gaza, Al-Jazeera TV, MEMRI
"Vi står her på befriet land... og vi er kommet her for at proklamere, at Hirbiya og Ashkelon snart vil blive befriet af Mujahideen. Vi er kommer her for at at sige, at våbnene snart vil komme, sådan at vi kan befri hele Palæstina fra Floden til Havet - hvad end verden kan lide det eller ej..."

10. juni 2003 Abdel Aziz Rantisi, Hamas-leder, interview med Al-Jazeera, Jerusalem Post
"I Allahs navn: Vi vil ikke have én eneste Jøde i Palæstina. Vi vil bekæmpe dem med al den styrke, vi har. Dette er vores land - ikke Jødernes..."

8. september 1998 Hamas-kommuniké, oversat og distribueret i USA af "The Islamic Association for Palestine"
"Lad alle vide, at Hamas kun er imod Jøderne samt imod dem, som har forskruede hjerner. Vi har til opgave at slå til mod Jøderne, hvor end de er, og hvor end det er muligt. Dette gør vi for at hædre mindet om dengang, Muhammed besejrede en af Arabiens Jødiske stammer."