Den største terroraktion i nyere tid.

Fra Frie-ytringer.com/
27. juli 2014.

Hamas planla den største terroraksjonen i moderne tid, med flere tusen terrorister.

Den Israelske bakkeinnvasjone på Gazastripen har trolig forhindret den største terroraksjonen i moderne tid, målt i antall deltakende terrorister. Hamas planla å sende 200 terrorister inn i Israel fra hver av over førti tunneler, skriver den Israelske avisen Maariv, gjengitt av Gatestone Institute.

Aksjonen skulle ha funnet sted under den Jødiske nyttårsfeiringen, som starter 24.september. Den Israelske avisen har fått opplysningene fra sikre kilder i den Israelske sikkerhetstjenesten.

Hadde terroraksjonen med flere tusen Hamas-terrorister involvert blitt gjennomført, ville antall drepte sivile Israelere i de nærliggende kibbutzene vært betydelig. Etter planen skulle også noen Israelere bli tatt til fange og brukt for å presse Israel til å slippe fri terrorister, som i dag soner straffer i Israelske fengsler.

Israel har ødelagt flere av tunnelene ved å bruke bulldosere. Den Israelske hærens utgraving av tunnelene har resultert i beslag av tonnevis av Hamas forsyninger. Tunnelene er bygget med sement og byggmateriale, som Israel slapp gjennom blokaden, etter press fra Vestlige land, som beskyldte Israel for å sabotere gjenoppbyggingen av ødelagte boliger etter den forrige Gaza-krigen, og som skulle vært brukt til å bygge boliger, kjøpesentre, parker, skoler, sykehus og biblioteker.

I stedet har Hamas bygget terrortunneler, inneholdende arterier, vener, avleggere, og avleggere av avleggere i intrikate og komplekse arrangementer, skriver Maariv.

«Det er to Gaza, en by over bakken og en under bakken: En underjordisk ”terrorist city”,» sier en Israelsk offiser til avisen.

Denne tunnelen starter fra badeværelse i et sivilt hus: